Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי טויוטה אוונסיס 2012 ועד כה היא טופלה במוסך מורשה. לקראת טיפול אני מתלבט האם לקחת אותה למוסך מורשה יבואן או למוסך רגיל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אוונסיס או כל טויוטה איפה אתם מטפלים ולמה?

בנוסף, אני צפוני אז אם יש לכם דוגמאות למוסכים רגילים שמכירים את הרכב אשמח שתשתפו.

מה אתם אומרים על קרית הרכב בירכא?

תודה על העזרה

פורסם

כדי לדעת לאיזה מוסך ללכת לא צריך שיהיה לך טויוטה. אין צורך לגשת למורשה יבואן חבל הכסף הרכב כבר בן 6. מצא לך מוסך שתוכל לסמוך עליו וזה הכל..טפל אצלו. מלבד החלפים המקוריים שיש במורשה יבואן וגם זה דיי מוטל בספק פה ושם אז אין יותר מידי מה לחפש שם.

פורסם

לי היתה אוונסיס 2006 במשך 5 שנים וטיפלתי בה במשנה טויוטה האחים קצב בחולון - מאוד אהבתי את המוסך הזה ועלות התחזוקה היתה שפויה וסבירה מאוד.

תכלס מה שבאמת יקר באוונסיס דור שני זה הפלסטיקה והעובדה שהיא מיוצרת באנגליה - קשה למצוא חלקי פנים לרכב הזה במידה ונשברים.

לדגם 2012 היו מכירות קצת יותר טובות בגלל ציי הליסינג והמשטרע.

רכב מאוד פשוט לאחזקה וטיפולים - מאוד!

הדבר היחיד שהוא מסובך יותר בדגם שלך הוא הגיר - CVT - נושא החלפת השמנים של התיבה שם קצת יותר רגיש לזיהומים והקפדה על נוזל מדוייק ועל עבודת החלפה (אם בכלל - אף אחד לא מחייב אותך היום להחליף שמן גיר ובCVT זה עוד יותר רגיש כי הרבה מהיצרנים והיבואנים רואים בזה כתיבה סגורה לתקופת החיים של הגיר\רכב - לא משנה מה אני חושב על זה, זו המציאות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי אוונסיס בת 6 אני מטפל בהילוך שישי בתל אביב

הרכב עשה 90000 ואני נכנס כל 15000 לטיפול שגרתי שהוא לא יקר במיוחד למעט החלפת ברקסים וצלחות

עכשיו עשיתי טיפול 90000 שהוא יקר בגלל שהחליפו מצתים. חוץ מזה לא מצאו כלום.

אחרי הטיפול הרגשתי שהסל"ד מעט גבוה, לא ברור לי מדוע

מציע לך ללכת רק למורשה

פורסם
יש לי אוונסיס בת 6 אני מטפל בהילוך שישי בתל אביב

הרכב עשה 90000 ואני נכנס כל 15000 לטיפול שגרתי שהוא לא יקר במיוחד למעט החלפת ברקסים וצלחות

עכשיו עשיתי טיפול 90000 שהוא יקר בגלל שהחליפו מצתים. חוץ מזה לא מצאו כלום.

אחרי הטיפול הרגשתי שהסל"ד מעט גבוה, לא ברור לי מדוע

מציע לך ללכת רק למורשה

יקר זה עניין יחסי. כמה עלה הטיפול ומה כלל?

פורסם

יש מספר מוסכים לאוונסיס באזור חיפה:

בדרום חיפה יש לך את טויוטה מתמ מוטורס מוסך מורשה טויוטה בניהול משפחתי, מול סמי עופר ברמזור סע עד הים בצד ימין,

יש את מוסך אמין על הכביש הראשי שבאים מנשר לצק פוסט,

יש את פריים מוטורס הותיקים מורשה טויוטה מול לב המפרץ, תיגש שם לבחור בשם שי, הוא אדיב ושירותי,

מוסך נוסף שמתמחה בטויוטה ובאוונסיס בפרט זה מוסך קרוזר בשדרות ההסתדרות 102 או 104 כמאתיים מטרים לפני בתי זיקוק,

בקרוזר תפנה לבחור בשם :ג'רי נחשב מומחה לטויוטה אוונסיס

פורסם
יש מספר מוסכים לאוונסיס באזור חיפה:

בדרום חיפה יש לך את טויוטה מתמ מוטורס מוסך מורשה טויוטה בניהול משפחתי, מול סמי עופר ברמזור סע עד הים בצד ימין,

יש את מוסך אמין על הכביש הראשי שבאים מנשר לצק פוסט,

יש את פריים מוטורס הותיקים מורשה טויוטה מול לב המפרץ, תיגש שם לבחור בשם שי, הוא אדיב ושירותי,

מוסך נוסף שמתמחה בטויוטה ובאוונסיס בפרט זה מוסך קרוזר בשדרות ההסתדרות 102 או 104 כמאתיים מטרים לפני בתי זיקוק,

בקרוזר תפנה לבחור בשם :ג'רי נחשב מומחה לטויוטה אוונסיס

ממש תודה

נראה לי אנסה את קרוזר

אתה היית הולך למורשה או לא?

פורסם
לי היתה אוונסיס 2006 במשך 5 שנים וטיפלתי בה במשנה טויוטה האחים קצב בחולון - מאוד אהבתי את המוסך הזה ועלות התחזוקה היתה שפויה וסבירה מאוד.

תכלס מה שבאמת יקר באוונסיס דור שני זה הפלסטיקה והעובדה שהיא מיוצרת באנגליה - קשה למצוא חלקי פנים לרכב הזה במידה ונשברים.

לדגם 2012 היו מכירות קצת יותר טובות בגלל ציי הליסינג והמשטרע.

רכב מאוד פשוט לאחזקה וטיפולים - מאוד!

הדבר היחיד שהוא מסובך יותר בדגם שלך הוא הגיר - CVT - נושא החלפת השמנים של התיבה שם קצת יותר רגיש לזיהומים והקפדה על נוזל מדוייק ועל עבודת החלפה (אם בכלל - אף אחד לא מחייב אותך היום להחליף שמן גיר ובCVT זה עוד יותר רגיש כי הרבה מהיצרנים והיבואנים רואים בזה כתיבה סגורה לתקופת החיים של הגיר\רכב - לא משנה מה אני חושב על זה, זו המציאות).

מדבריך אני מבין שכדאי ללכת למורשה למרות המחיר. נכון?!

• תוכן חדש...