Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 3 1.6 2004, תקלב P0031

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 2004 1.6 ליטר

נדלקה לי נורית צ'אק אנגיין, חיברתי למחשב והתגלתה תקלה P0031 למיטב הבנתי חיישן חמצן sensor 1.

חיפשתי באלי אקספרס ומצאתי חיישן ב125 שח אבל לא כתוב פירוט של איזה חיישן זה 1 או 2.

איך אוכל לדעת?

תודה.

פורסם

תברר דרך המוסך או מחסן החלפים את המקט של החלק. אחרי זה, ובאופן כללי, לא הייתי ממליץ ללכת על איזה חיישן מעלי אקספרס סיני לא מוכר, אלא על מקורי או oem שלדעתי הוא תוצרת דנסו. אותו תוכל לקנות מאתרי חלפים, או איביי, העיקר שיתאים למקט ויהיה מהתוצרת הנ"ל.

פורסם

אל תקנה דברים כאלה באלי אקספרס.

תזמין באיביי חיישן של דנסו.

חיישנים חליפיים של דנסו לא עולים הרבה אבל דורשים התאמת חיווט קטנה ופשוטה לביצוע. חותכים את הקונקטור מהחיישן הישן, מחברים לחדש על ידי מחברי לחיצה שמסופקים יחד איתו, ויש לך חיישן חדש ברמה של מקורי. אל תתפשר על פחות מזה.

יום טוב גם לך

פורסם

שלוםרב,

1. חיישן קדמי ואחורי זה אותו דבר בדיוק..

2. רק שאתה קונה שים לב לשרטוט שמגיע.

3. ישנם 4 חוטים... שני החוטים באותו הצבע זה של הגוף חימום של החיישן למבדה.

תבדוק לפני זה לאן מגיע פלוס לאיזה מהחוטים.. ואז תראה בסרטוט איזה צבע לחבר לו ואת מה שנותר תחבר למה שנותר :-P

4. דרך אגב לפני שאתה משתדע ומחליף תבדוק שמגיע מינוס לאחד מהחוטים בקונקטור (לא לבדוק על צמד החוטים הזהים בצבעם.

5. עשה זאת כשהמנוע קר.

ותבדוק שיש מינוס לחוט השני.

בהצלחה.

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חיישן קדמי ואחורי הם לא אותו הדבר.

סתם לידע כללי, חבל להטעות .

זה אותו חיישן בדיוק... הקדמי בודק מוצא גזים בתחילת סעפת הפליטה והשני ממוקם לאחר הממיר...

ע"י השוואת האותות לדוגמה אם בחיישן האחורי יש את אותם המדדים של החיישן הקדמי אז זה מורה על בעיית ממיר.

בכל מקרה אפשר גם לשים חיישן חליפי.. כך עשיתי ברכב שלי וכבר מעל 3 שנים אין שום בעיה - הכל שוב מניסיון אישי ללא כל סייג מהתשובות שקיבלת כאן.

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם

לגבי העובדה שמדובר באותו חיישן בדיוק. אני חושב אחרת, לא רק שהראש שלהם נראה אחרת, אלא כשבטעות הפכתי בין שניהם באימפרזה קיבלתי נורית תקלה של וולטאז' נמוך.

כך שלא ניתן להחליף ביניהם, לפחות לא על פי הניסיון שלי, ובמידה ומישהו מסיק זאת.

לגבי חליפי, אפשר ללכת פשוט על דנסו, שזה המקורי רק ללא סמל של חברת X מוטבע או מצויר עליו. עושה בדיוק את אותה עבודה. יש גם את של בוש אבל אותם לא ניסיתי, תמיד עדיף ללכת על תואם מקור לדעתי.

פורסם (נערך)

במאזדה של פותח האשכול החיישנים זהים(קונקטור ואורך חיווט שונה) גוף החיישן זהה, המיקום שלהם שונה לכן הסיגנל שונה בוודאי שחיבור קונקטורים הפוך בין קדמי לאחורי יצור קוד תקלה וישגע את המחשב.

רכוש חיישן איכותי של בוש,דנסו או ngk/ntk.

בחלק מהרכבים החיישן הקדמי והאחורי שונים, קדמי מסוג wb ואחורי "סטנדרטי" מה שחשוב לבדוק ברכישת חיישן אוניברסאלי זה התאימות לרכב והתנגדות סליל החימום במצב קר אחרת הנורת תקלות תידלק.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...