Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש רכב עבור ההורים.

אין דרישות מיוחדות מעבר לכך שהרכב יהיה אוטומטי (לא רובוטי) אמין ונח עם ק"מ נמוך בתקציב גג של 70K אבל עדיפות לפחות מזה.

בדקנו בימים האחרונים מספר אופציות ובינתיים הכיוון הוא אחת מהאופציות האלו:

-פיג'ו 208 2015 1.2 טורבו גרסת אקטיב, 30,000 ק"מ - הוצעה לנו ב56K אולי יהיה אפשר להוריד עוד קצת.

-מיצובישי ספייס סטאר חדשה במסגרת מבצע הסתדרות המורים, מוצעת ב68,500 ש"ח כולל מערכת מולטימדיה ואגרת רישוי. ביבואן טוענים שבכל הרכבים במלאי יש פגמי צבע שאינם בולטים כתוצאה ממפגע של ציפורים ותהיה על כך הפחתה נוספת של 1-3% בהתאם להערכת שמאי של הרכב הספציפי.

אופציה נוספת היא לרכוש את הספייס סטאר מליסינג 0 ק"מ (ללא המולטימדיה) ב-61,200.

אני בעל 208 כזו ומאוד מרוצה סה"כ, אבל האופציה לרכב חדש קורצת להם.

נשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות לרכבים אחרים אם יש.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי pam
פורסם

הספייס סטאר כנראה שתהיה אמינה יותר בטווח הארוך. ה-208 לעומת זאת נוחה משמעותית, וחזקה משמעותית.

פורסם

אם כול הדרישה שלכם לאמין ונוח הייתי הולך על הפיגו היא משעותית חזקה יותר,שקטה יותר ונוחה יותר.

הספייס תהיה חיסכונית יותר ואמינה אבל אין סיבה שגם הפיגו לא תהיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אתם חושבים לגבי פגמי הצבע בספייס סטאר? נשמע הגיוני הסיפור עם הציפורים שפגעו בכל הרכבים?

פורסם

הספייס סטאר היא מכונית נחותה משמעותית מהפיג'ו, לדעתי אין פשוט מקום להשוואה. תמליץ להם לנהוג בשתי המכוניות, הם כבר יגיעו למסקנה הזאת לבד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא הייתי רוכש רכב חדש עם פגמי צבע, כול העניין ברכב חדש שהוא צריך להגיע במצב מושלם.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייסטאר רכב מזעזע בהשוואה לפג'ו(ובהשוואה לכל רכב חדש אחר בערך).

עדיף לרדת שנתיים ולקחת רכב חזק,נוח ובטיחותי יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מה אתם חושבים לגבי פגמי הצבע בספייס סטאר? נשמע הגיוני הסיפור עם הציפורים שפגעו בכל הרכבים?

על רכבים החדשים של שנה 2018?

פורסם

יש בליסינג 0 ק"מ פיג'ו 208 ב 73K.

כמו כן יש את הבחור שמוכר כאן בפורום 208 שנראית בתמונות ממש יפיפייה ב 59 אלף, מאמין שתוכל עוד להסתדר איתו קצת במחיר ותקבל אחלה רכב.

לגביי המיצובישי- שכנה שלי התלבטה לגבייה. היא לא מבינה במכוניות. נסעה עליה, נסעה על האיביזה, לא חשבה פעמיים וקנתה איביזה. היא בעצמה אמרה שזה אוטו פשוט נוראי מבחינת נוחות נסיעה ורעש, ושוב, היא לא אחת שמבינה במכוניות אז ככה שאין לה איזו דעה קדומה או משהו כזה אז אני חושב שבאמת מה שהיא אמרה אובייקטיבי.

פורסם

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שזאת באמת עיסקה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...