Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

יש לי בעיה מאוד מוזרה ברנו מגאן דיזל 2013 אשמח לשמוע מנסיונכם

לאחרונה לעיתים קרובות במהלך עמידה עם מנוע מונע או נסיעה (בדרך לא מהירות שיוט)

פתאום נדלקות בלוח השעונים מספר מנורות: esc מנורת "תקלה כללית".

במקביל האוטו נכנס למעין מצב חרום ומאבד כח ומהירות תגובה בצורה משמעותית.

בדר"כ עצירה בצד וכיבוי והדלקה של המנוע מאפס את המערכת המנורות כבר לא דולקות ואז לאחר פרק זמן מסויים שוב נדלקות המנורות וחוזר חלילה...

בבדיקה במוסך לא מקצועי בעליל, הם טענו שהבעיה היא בחיישן האוויר וצינורית טורבו, מיותר לציין שהרכב הגיע אליהם שהצינורית תקינה לחלוטין והם החזירו לי אותה שבורה. (אם היה לי זמן וכח הייתי תובע אותם). בלית ברירה החלפתי את חיישן האוויר והצינורית (לא במוסך הזה) כמובן שהבעיה לא נפתרה.

בבדיקת מחשב עצמאית שלי עלה כי ייתכן ויש בעיה בחיישן הקראנק (p0335 crackshaft position sensor a circuit( גם אותו החלפתי והבעיה לא נפתרה.

תקלות נוספות שהופיעו בבדיקת המחשב ( לאחר מחיקה לא חזרו)

dtc033531 - engine speed sensor circult

dtc1525f3 - consistent multiplex signals for cc/sl

לאחר חיפושים ארוכים בפורומים בחו"ל הכיוון היחידי שיכול אולי להתאים זה בדיקה וניקוי של הegr...

אשמח לשמוע המלצות נוספות!

תודה

מצ"ב צילומי מסך של התקלות וfreeze frame של הנתונים שהיו בזמן אמת כשהתקלה התרחשה

IMG_20180503_092343_1.jpgIMG_20180503_092350.jpgIMG_20180503_102539.jpgIMG_20180503_144948.jpgIMG_20180503_145442.jpgIMG_20180503_145902.jpgIMG_20180503_145936.jpgIMG_20180503_150311.jpgIMG_20180503_150318.jpgIMG_20180503_092129.jpg

פורסם

אני לא חושב שEGR קשור לנושא. המחשב ביורו5 מנטר את ביצועי הEGR בחוג סגור ויודע להתריע חד משמעית על כל בעיה בו.

בנתונים שנשמרו תחת תקלה P0335 רואים שהמחשב מקבל קריאה של 20 סיבובים לדקה. זה בהחלט מצביע על בעיה כלשהי במעגל של חיישן הקראנק. ייתכן שהחיישן עצמו תקין אבל יש בעיה בחיווט המגיע אליו מהמחשב. אולי איזה חוט השתפשף וכעת מידי פעם הוא מקצר לגוף.

dtc1525f3 להבנתי מצביעה על תקלת תקשורת כלשהי ברשת התיקשורת בין המודולים השונים ברכב. יתכן ששיבושי התקשורת הם המקור לקודים האחרים.

בקיצור להתחיל לעבור על צמות החשמל, בדגש על מקומות שיד אדם נגעה בהם..

יום טוב גם לך

פורסם

אני הייתי ממליץ לעבור על הארכות (מינוס) במיוחד בזאת שיוצאת מהקוטב השלילי לגוף..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אל יאוש תבדוק את הצמה של החיישן קרנק יש מכונאים שנוטים לפגוע בה שהם

מחליפים גיר , אם הכל תקין תחליף מחשב רכב , אל תיסע עם האוטו הוא יכול

להתכבות לך בנסיעה .

פורסם

תודה על התגובות

הרכב אכן כבה לי מספר פעמים, אך תמיד במצב עמידה ברמזור או חניה מעולם לא תוך כדי נסיעה.

אם הבעיה הייתה במישב זה לא משהו שהיה צריך לקרות בכל נסיעה?

בדר"כ אם הנסיעה קצרה ובמהירות נמוכה שום מנורה לא נדלקת

פורסם

לא יודע מהיכן אתה בארץ אבל קיימים לפחות באיזור המרכז מוסכים מומחים לצרפתיות (אורן שירותי רכב/גבע/שאפט

וסליחה אם שכחתי מישהו.הם מקצועיים לא פחות ממוסכי היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה! אני מפרדס חנה...

דבר נוסף שנזכרתי בו, באחת הפעמים כמה שניות לפני שמסיבת המנורות התחילה שמתי לב שהטורים קצת רקדו

פורסם

השבוע טיפלתי בפלואנס עם בעיה כמו שלך ,החלפת מחשב פתרה את הבעיה

זה קורה לא מעט בפלאנס מגאן 3 , תקנה מחשב משומש תצרוב נתונים ותרכיב .

פורסם
השבוע טיפלתי בפלואנס עם בעיה כמו שלך ,החלפת מחשב פתרה את הבעיה

זה קורה לא מעט בפלאנס מגאן 3 , תקנה מחשב משומש תצרוב נתונים ותרכיב .

תודה!

שאלה לגבי הצריבה, ברגע שאני מעתיק את ה"מפה" הנוכחית זה מעתיק גם את נתוני האימבולייזר ואז פשוט כשאני מעתיק אותה למחשב החדש הנתונים גם יועתקו?

שוב תודה

פורסם

אתה צריך לקחת את שתי המחשבים למעבדת רכב שם הם יצרבו לך את הנתונים ,

צריך לפתוח את המחשב ולצרוב פיזית את הנתונים , אתה לא יכול לצרוב מחשב אלא רק

עם תוכנה של היצרן .

פורסם
אתה צריך לקחת את שתי המחשבים למעבדת רכב שם הם יצרבו לך את הנתונים ,

צריך לפתוח את המחשב ולצרוב פיזית את הנתונים , אתה לא יכול לצרוב מחשב אלא רק

עם תוכנה של היצרן .

תודה

יש לך המלצה למעבדת רכב באזור השרון? (אני מפרדס חנה)

• תוכן חדש...