Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים..

כאשר החלפתי מצבר ברכב הבחנתי שמשאירים את הרכב מונע, מנתקים קטבים מפרקים ישן מהבית מצבר מתקינים את החדש ומחברים קטבים..

האם זה תקין?

מה הסכנות חוץ מ לגרום קצר בין הקטבים.

תודה..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

בחיים לא שמעתי על שיטה כזאת.

מחליפים מצבר שהרכב כבוי, ב VAG מומלץ מאוד לחבר מצבר גיבוי תוך כדי על מנת לא לאבד סגירה אוטומטית של החלונות ועוד כמה פיצ'רים שאם לא עושים את זה צריך אחר כך ללמד את הרכב הכל מחדש.

מציק מאוד.

פורסם

גם לי זה נראה כמו משהו הזוי, וכששאלתי את החשמלאי, הוא אמר ש'זה לא הרכב הראשון שהוא מחליף לו מצבר והכול בסדר..

יש לציין שהחשמלאי הזה מוכר/מחליף מלא מצברים ביום, יש לו מחירי ריצפה, לדוגמה אני קניתי startup מצבר 60 אמפר מבית וורטה כולל התקנה 350...

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

בפעם הבאה אל תחליף אצלו מצבר אלא במידה והוא מחליף את המצבר לאחר כיבוי מנוע בלבד.

החלפת מצבר כאשר הרכב מנוע עלולה לגרום לפגיעה במחשבי הרכב וגם באלטרנטור כתוצאה מנחשול אנרגיה גבוה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...