Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים יקרים, (במידה ולא פרסמתי במקום הנכון אשמח שתעבירו , אני חדש )

 

יש לי ברשותי יונדאי אקסנט 2002 אוט' ויש לי בעיה די קריטית שחוזרת על עצמה..

אני מקווה שתשרדו את כל החפירה!

אז ככה:

 

לפני כמה חודשים זה התחיל בזה שבאותו שבוע קרה שהאוטו התחיל לרעוד בזמן עמידה ממש עד כדי שנכבה פעם אחת (בשאר הפעמים נתתי גז ממש לפני שנכבה), באותו שבוע בשישי 2 בלילה ירדתי לרכב כדי לנסוע והוא לא הניע כלל - כלומר יש רעש מהמנוע אבל הרגיש כאילו פשוט לא מגיע דלק. למחרת בבוקר אחרי שהרכב עמד בחניה - ניסיתי להניע והוא הניע והכל היה טוב לעוד תקופה של כמה חודשים..

לא מזמן לפני כחודש קרתה אותה תקלה שהוא לא הניע בכלל ונאלצתי לגרור אותו למוסך (עשיתי בדיקה עם אנג'י בשביל עצמי ולא מצאתי שום תקלה באותו רגע) ... הרכב עמד שם ולמחרת המוסכניק אמר שמדובר במשאבת דלק (גם קראתי בגוגל וזה היה נראה לגיטימי לגמרי) טוב החלפתי משאבת דלק ב500 שקלים. יומיים לאחר מכן שוב הרכב לא הניע ב3 פעמים הראשונות.. עשיתי בדיקה עם האנג'י והפעם כן וקיבלתי את השגיאות: p1081, p1805 .. הבנתי שמדובר במשו שקשור באימובילייזר.. לקחתי תרכב למוסך.. הוא חיבר למחשב שלו וגם הוא ראה את אותן השגיאות. הוא אמר שצריך לנתק את הקודן.. (על הדרך שאלתי אותו למה הוא החליף משאבת דלק אם זה לא הבעיה והוא אמר שהמחשב לא הראה שום תקלה ושהוא בדק הוא ראה שלא מגיע דלק והוא החליף משאבה והרכב הניע.. )

בכל אופן... הקודן נותק ועדיין יש את הבעיה הזו שהרכב מדי פעם לא מניע...

נוסף על כך הורדתי ממצלמת הדרך את הרעש השני שקורה (כנראה קשורים אחד לשני)

זה הרעש - https://streamable.com/kd2tw

זה פתאום קורה שאני מנסה להניע - יכולל לקרות כמה פעמים רצוף ורק אז זה נותן להניע..

 

אני ממש מיואש ואשמח לחוות דעת שלכם!

פורסם
לגבי הרעש, יש לך בעיה בבנדיקס של הסטרטר כנראה

 

היי תודה על ההתייחסות, שאלה מאחר ואני לגמרי לא מבין בזה. לדעתך יש לזה קשר לבעיית ההנעה? ובנוסף במידה ואין קשר - זה משהו קריטי או שאפשר "להסתדר" איתו? תודה רבה רבה!

פורסם

אז משאבת דלק הוחלפה ולא פתרה את הבעיה מה שאומר שאת כספך כמובן אתה דורש חזרה ושיחזיר את המשאבה המקורית שהייתה לך. לגבי העניין שהרכב לא מניע אלא רק רק לאחר כמה נסיונות אז אני מניח שסטרטר יש אז יה שצריך לבדוק זה אם מתקבל ניצוץ בעת הנסיונות שכושלים. הרעש שהקלטת והעלת נשמע באמת כמו בנדיקס שלא מישתלב כמו שצריך ואולי אפילו השיניים שלו כבר שחוקות ובמצב קיצוני יותר זר השיניים של גלגל התנופה יכול גם כן להשחק. אל תמשוך כך, יש להוציא אל הסטרטר ולבדוק בדיוק מה הבעיה כולל בדיקה של זר גלגל התנופה.

פורסם
אז משאבת דלק הוחלפה ולא פתרה את הבעיה מה שאומר שאת כספך כמובן אתה דורש חזרה ושיחזיר את המשאבה המקורית שהייתה לך. לגבי העניין שהרכב לא מניע אלא רק רק לאחר כמה נסיונות אז אני מניח שסטרטר יש אז יה שצריך לבדוק זה אם מתקבל ניצוץ בעת הנסיונות שכושלים. הרעש שהקלטת והעלת נשמע באמת כמו בנדיקס שלא מישתלב כמו שצריך ואולי אפילו השיניים שלו כבר שחוקות ובמצב קיצוני יותר זר השיניים של גלגל התנופה יכול גם כן להשחק. אל תמשוך כך, יש להוציא אל הסטרטר ולבדוק בדיוק מה הבעיה כולל בדיקה של זר גלגל התנופה.

 

כספי לא יוחזר מאחר והוא טוען שהחלפת המשאבה הייתה נחוצה (לא זרם דלק) אבל ברור שלא יזרום דלק אם יש בעיה באימובילייזר אבל לך תתווכח עם מוסך לא מורשה..

סבבה לאחר התגובות של שניכם אני אקח למוסך (הפעם אחד אחר) כדי שיבדקו מה שציינתם. תודה רבה!

פורסם

מקפיץ חד פעמי כי אני לא יודע לערוך את האשכול עצמו פשוט מצאתי עוד 2 סרטונים אולי שיכולים לעזור בהמחשה:

 

https://streamable.com/stv6o

בסרטון הזה זה פשוט משמיע את מה שקורה שאני מנסה להניע מבחינת המנוע (בלי הרעש המתכתי)

https://streamable.com/isic7

כאן זה עשה את הרעש המתכתי ובפעם השניה זה כבר הניע אבל עדיין טיפה "באיחור".. הרגיש לי כאילו זה לא יניע ויקרה מה שקורה בסרטון הקודם.

פורסם

מוסך שלא יודע לקחת אחריות ולזכות על חלק שלא פתר את הבעיה תברח ממנו כמו מהר געש שמיתפרץ. חפש לך מישהו מקצועי אחר עם תנאי כמובן שהוא מתחייב לפתור את התקלה בלי כספים מיותרים שח ניסוי וטעייה. מוסך שמכבד את עצמו יכבד אותך ואת בקשתך כך שלא תזרוק כספים סתם. דרך אגב...ניסית להניע עם המפתח ספייר במידה וקיים ציפ במפתח?

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

היי חברי פורום יקרים!

אני מקפיץ בכדי לעדכן.

אתמול נתקע הרכב (לא חזרתי למוסך ההוא ולא מצאתי אף מוסך אמין אחר)

הזמנתי גרר מחברת "דרכים", הגיע הבחור, שאל לגבי הבעיה שלי, הסברתי לו, עשה בדיקות. מפה לשם הבין שמשאבת הדלק לא מקבלת חשמל והסיבה הייתה כי שעשו לי קודנית לדלק... הוא בדק וראה בחיווט שם שחוט החשמל שם שרוף... צ'יק צ'ק חתך והלחים מה שהיה צריך בתמורה לסכום סמלי (לפחות לעניות דעתי) של 150 ש"ח והוציא אפילו חשבונית (כמובן ששמרתי את המספר שלו).

זהו הבעיה נפתרה ורציתי שתדעו אולי זה יעזור לכם בעתיד אם תתקלו בקודי תקלה הללו שקיבלי שכנראה מופיעים עקב הבעיה הזו.

 

נ.ב : הקודי תקלה האלה סיוט אחד גדול ואפילו אולי אם זה יהיה בנעוץ או בלנקיית פתרונות אם יש כזו אולי זה יעזור לאנשים בעתיד.

×
×
  • תוכן חדש...