Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי אאוטלנדר בן שנה, ו23 אלף קילומטר.

לפני שבוע הבאתי אותו לטיפול למוסך מורשה, ונאמר לי שחייבים להחליף את הבלמים הקדמיים.

לפי מה שהם אמרו זה נובע מזה שלאאוטלנדר החדש הקדימה הרבה יותר כבד.

כששעלתי האם זה הגיוני שבעצם כל טיפול אצטרך להחליף בלמים, הציאו לי להישתמש יותר במנוע כדי לבלום (יש בוררי הילוכים בהגה), ולא רק לבלום עם הברקסים.

זה רכב ראשון שלי שהוא פרטי, לפני זה תמיד נסעתי על ליסינג. מתוך 23 אלף, 20 זה לעבודה וחזור, כשכיוון אחד הוא לרוב ללא פקקים כלל, וכיוון חזור הוא בפקק שכל הזמן מאיצים ובולמים.

האם הגיוני?

תודה מראש לעונים.

פורסם

החלפת כבר?

אני הייתי ניגש למוסך אחר שאני סומך עלין לקבלת חוו''ד. יותר מדי פעמים תפסתי מוסכים מורשים ממליצים להחליף רפידות הרבה לפני שיש צורך אמיתי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש מין האמת וההיגיון בטענה שרכב כבד גומר את הבלמים מהר יותר. אני מכיר את זה מהקרניבל שלי. כל טיפול שני הם היו מחליפים לי רפידות. יחד עם זאת, שמתי לב שידם קלה על הדק ההחלפה. בפעם היחידה שביקשתי לראות במו עיניי את הרפידות, התברר שעדיין לא הגיעה העת להחליף. אז פשוט תבדוק עובי רפידות ודיסקים, כפי שהמליצו לך ויותר מכך, אני ממליץ לך לרכוש את הרפידות/דיסקים לבד ולקחת למוסך שיחליפו (אם אינך יודע להחליף לבד). כך זה יותר זול.

פורסם

צלחות אחרי 15K זה לא שיגרתי,

אבל רפידות אחרי 15K דווקא יצא לי לראות - זה תלוי בתנאי הנהיגה שלה/שלו.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...