Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה5 משנת 2006

לאחרונה השלטים לא עובדים לי, וכך בפתיחת הדלת [עם המפתח] מתחילים מיד ציפצופים עד שאכניס את הקוד לקודן, וזה קצת מיטרד.

החשמלאי טוען שאין אפשרות להחליף רק את השלטי נוחות מבלי להחליף את הקודן או לבטלו לגמרי [לטענתו זה מערכת אחת].

מכיון שאין לי ביטוח מקיף הוא טוען שאין צורך בקודן, ולכן הוא מציע לי לבטלו, ולשלם רק 250 ש"ח על שלטי נוחות. אם אני מתעקש על הקודן אז הוא טוען שצריך להחליף את כל המערכת של הקודן+שלטי נוחות, סה"כ 550 ש"ח.

מה אתם מייעצים לי ? [אין לי איתורן או משהו אחר, וכך ההגנה שלי היא רק הקודן והאזעקה].

פורסם

גם אני בלי קודן. רכב חדש מיבואן ויש לי מקיף. התעקשתי שלא ישימו למרות שניתן בחינם.

גם אני בדיעה שזה אביזר מיותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

קודן זה מיותר, אין לי מושג למה חברות הביטוח עדיין מתעקשות. אם למתקין לוקח 10 דקות להוריד אותו עם כוס קפה ביד, לגנב הפוטנציאלי לוקח 30 שניות.

תמיד הקודן מתחיל לעשות בעיות ברגע הכי לא מתאים, חום של 35 מעלות באוגוסט עם ילדים רעבים, או בדיוק שאתה ממהר לעבודה.

אני עם רכב חדש והתעקשתי שלא יהיה קודן למרות שהוא בחינם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מציע לך שאת הכסף שאתה חוסך על ביטוח מקיף לשים בצד לטובת הרכב העתידי.

לדעתי (אולי אני טועה בגדול, לא יודע) רכבים ישנים רגילים (לא ג'יפים או אספנות), נגנבים הרבה פחות מחדשים.

כמה הרכב שווה? 10? 15? למה שגנב יסתכן בשביל סכום כזה אם הוא יכול לגנוב רכב של 150K?

הדבר היחיד שהיה מדאיג אותי זה וונדליזם, אבל לזה ממילא שום קודן או מנעול הגה לא יעזור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני רכשתי מנעול הגה של disklok , נמכר רק בחו"ל. לדעתי גנב פוטנציאלי שרוצה לגנוב את הרכב בנסיעה יוותר אחרי שיראה דבר כזה על ההגה.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

דווקא מכוניות ששווין נמוך גניבות יותר . אין להן ביטוח מקיף והגנב מבקש כופר על מנת להחזירו .

אל תזלזלו , השתמשו בכל אמצעי המיגון ואל תוותרו עליהם . קודן , מנעול הגה , אזעקה . כל דבר כזה יכול לעכב את הגנב .

פורסם
דווקא מכוניות ששווין נמוך גניבות יותר . אין להן ביטוח מקיף והגנב מבקש כופר על מנת להחזירו .

אל תזלזלו , השתמשו בכל אמצעי המיגון ואל תוותרו עליהם . קודן , מנעול הגה , אזעקה . כל דבר כזה יכול לעכב את הגנב .

אני בכלל מפרק 4 גלגלים בכל חניה.

פורסם

איך הגנב יודע אם יש לי או אין לי מקיף בכדי לדעת אם לבקש כופר או לא?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתא הכפפות הוא אולי יגלה אם יש לך ביטוח חובה, ממש לא מקיף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...