Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנדיט 1200

אומגה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך חוות דעת על בנדיט 1200 מודלים 96 97

מי בעניין?

אני אצטט רוכבים גדולים וטובים ממני:

"הרבה אופנוע, קצת כסף."

נו באמת!

פורסם

המון המון אופנוע תמורת מעט מאוד כסף.

כיף לא נורמלי. תחנת כח אדירה עם המון גמישות. (לא בר השוואה למנועי הליטר המודרניים)

לא מיועד להשחזת רגליות למרות שאפשרי אם לומדים לכבד את המגבלות שלו ואת שלדת הפלדה.

בעייני הוא יפיפה וסקסי עם המון שרירים חשופים.:inlove: :inlove:

שלי למכירה...

פורסם

היה בבעלותי במשך שנה...שנת 97...כוח בשפע...תחזוקה רגילה וזולה (יסית לשאר הליטרים)...כיף של כלי.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

רכבתי כשנתיים על בנדיט 1200 מודל 1997. אמין,חזק,פונקציונלי וזול לאחזקה. חסרון בולט בדגמי שנות התשעים הוא בלמים חלשים שאינם עומדים בקנה אחד עם עוצמת המנוע ויכולת האופנוע. סה"כ מומלץ ביותר .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

במילה אחת:

כיף!!!

ועוד 3 מילים:

אבל קצת כבד.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

איפה הכרוב שיביא קישור לאתר הבנדיטים הישראלי?

המון כיף לשקל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כיוון שהכרוב הפסיק להביא קישורים, באופן זמני אני ממלא את מקומו. כאן.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

suz-gsf1200-96-bikepics-06870.jpg

חסרה לי התמונת הגרף של הדינו, אפשר להשלים את הסט בבקשה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
הכרוב במיטבו...
זה לא פייר לשייף ככה סליידרים ..

יש לו רגליים ארוכות.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

• תוכן חדש...