Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת - מנוע 1.6 של מיצובישי, צריך להחליף אטם מכסה שסתומים בגלל שיש שמן על בית הפלאג.

מעיון בספרי רכב ברשת, כתוב שמומנט הסגירה הוא 4NM - האם יתכן מומנט כזה חלש ?

האם מכסה שסתומים נקרא באנגלית - ROCKER COVER ?

אשמח לקבל עצות מועילות אם יש למישהו בעניין ההחלפה.

תודה

טורקים.JPG

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
השאלה בכותרת - מנוע 1.6 של מיצובישי, צריך להחליף אטם מכסה שסתומים בגלל שיש שמן על בית הפלאג.

מעיון בספרי רכב ברשת, כתוב שמומנט הסגירה הוא 4NM - האם יתכן מומנט כזה חלש ?

האם מכסה שסתומים נקרא באנגלית - ROCKER COVER ?

אשמח לקבל עצות מועילות אם יש למישהו בעניין ההחלפה.

תודה

[ATTACH=CONFIG]503038[/ATTACH]

היחידות הן ניוטון למטר?

כמה שאני זוכר במנוע הזה המומנט הוא סביבות 10nm

יום טוב גם לך

פורסם

כן יגאל, אשמח. תודה

מעניין אם זה באמת 4 NM

אם יש באוטודאטה הסבר לביצוע העבודה הפשוטה יחסית, אשמח אם תעלה אותו גם

אוהבים אותך פולי.

פורסם
כן יגאל, אשמח. תודה

מעניין אם זה באמת 4 NM

אין באוטודאטה הסברים לביצוע עבודות..

איזה שנה הרכב?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

טרם קניתי אטם, לא תכננתי לרכוש מקורי, אלא אם כן עדיף משמעותית מקורי.

כן, הלנסר שלי היא משנת יצור 2009, אבל צורה ישנה - של לפני 2008 (מנוע 1.6 עייף עם 98 כ"ס)

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

קנה אטם חלופי בעלות של כ 60 שח, סיליקון של ויקטור ריינז, מרח שיכבה עדינה וסגור עם רגש אתה תראה שהאטם יחזיק לך שנים ולא יינזל שום דבר. דווקא בלאנסרים האלה מניסיון ההחלפה היא פשוטה ואפילו ללא מומנט אני סוגר אותם מחזיקים יבשים לאורך המון זמן. גם לא יודע לומר לך אם על אטם חליפי סגירה בניוטון הנכון תשמור עליו יבש באמת.

פורסם
כן יגאל, אשמח. תודה

מעניין אם זה באמת 4 NM

גם על פי אוטודאטה מדובר ב4nm..

איזה ברגים יש שם וכמה?

יום טוב גם לך

פורסם
טרם קניתי אטם, לא תכננתי לרכוש מקורי, אלא אם כן עדיף משמעותית מקורי.

רצוי תמיד מקורי אם המחיר שלו לא מאוד גבוה. אל תמרח עליו סיליקון אלא רק במקומות שזה מצויין בפירוש בספר אחזקה - למשל בפינות.

פורסם
קנה אטם חלופי בעלות של כ 60 שח, סיליקון של ויקטור ריינז, מרח שיכבה עדינה וסגור עם רגש אתה תראה שהאטם יחזיק לך שנים ולא יינזל שום דבר. דווקא בלאנסרים האלה מניסיון ההחלפה היא פשוטה ואפילו ללא מומנט אני סוגר אותם מחזיקים יבשים לאורך המון זמן. גם לא יודע לומר לך אם על אטם חליפי סגירה בניוטון הנכון תשמור עליו יבש באמת.

אין שום צורך למרוח סיליקון על כול השטח של האטם אלא רק במקומות שהייצרן מציין במפורשות שיש למרוח סיליקון. כול המוסיף גורע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא לוקח צאנסים ומשריין לעצמי ראש שקט לכמה שנים קדימה. מורח בהיקך של האטם על השטח הישר שלו שיכבה עדינה של ויקטור, סוגר טוב את המיכזה...נותן לו זמן התייבשות וזה הכל....לא מומנטים ולא כלום..סגירה ברגש נכון עם הידע והנסיון כמובן והכל כשורה.

• תוכן חדש...