Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדכון :

עברתי על ההוראות, ומצאתי שסוגי מכסים שונים (באותה סדרת מנועים) נסגרת במומנט שונה.

שימו לב שלתי התמונות המצורפות, כל אחת מהם של מנוע שונה (באותה סדרה), מכסה אחד נסגר במומנט 4, ואחד ב 35

הרכב שלי הוא עם מכסה של מנוע 16 שסתומים, ונראה כי הוא נסגר ב 35 NM

לא מצאתי מידע על מיקום מדוייק של מריחת הסיליקון.

12 שסתומים.JPG16 שסתומים.JPG

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הכי פשוט לבדוק את קוטר קנה הבורג ולפי הקוטר אוכל לכתוב לך מהו המומנט המקסימלי המותר לסגירת הבורג.

לא ייתכן שהמומנט לסגירת הבורג הוא 35NM או שזו טעות או הכוונה לבורג אחר.

צלם את ראש המנוע ברכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק הנה צילום.

אבל לא הבנתי מה הקשר לגודל הבורג, הרי המומנט נבחר כדי שהאטם ישיג יעלות מירבית במניעות נזילות, לכן המומנט המירבי לא בהכרח הוא היעיל.

תודה

נראה לי שאסגור עם רגש וזהו, לא בא לי לעשות סימפוזיון, כולה מכסה שסתומים.

20180410_112602_1523348841452_resized.jpg

20180410_112615_1523348843112_resized.jpg20180410_112545_1523348839774_resized.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

יש קשר

ברגים קטנים מיועדים לטורקים נמוכים וההפך

http://electronicfilters.tpub.com/TM-10-4330-237-13P/css/TM-10-4330-237-13P_105.htm

קשה לי להעריך בעין, אבל הברגים אצלך נראים לי לפחות M8

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שני המטמנטים, גם 4 וגם 35 ניטון מטר נראים קצת מוזר.

מומנט הידוק של מכסה שסתומים הוא בדרך כלל 10-13 ניוטון מטר ואני לא מבין למה במיצובישי יש את המומנטים האלו.

אגב מה אומר האייקון שדומה לאות N שמצויין ליד מספר 7 וליד עוד מספרים בתרשים?

פורסם (נערך)

אינני יודע מה פירוש האות N

רציתי להעלות לכאן את הקובץ אבל הוא 2.14 מגה בייט ולכן אי אפשר.

הנה קישור לספר העבודה

עריכה - מדהים, מצאתי ברשת עוד מדריך של מיצובישי, לאותו מנוע, עם מומנט סגירה שונה לגמרי.

ראו :

16 שסתומים.JPG16  2 שסתומים.JPG

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם
מרק הנה צילום.

אבל לא הבנתי מה הקשר לגודל הבורג, הרי המומנט נבחר כדי שהאטם ישיג יעלות מירבית במניעות נזילות, לכן המומנט המירבי לא בהכרח הוא היעיל.

תודה

נראה לי שאסגור עם רגש וזהו, לא בא לי לעשות סימפוזיון, כולה מכסה שסתומים. - טעות.

אני אנסה להסביר.

נניח שהבורג הינו בעל תבריג M5 מקבוצת חוזק 8.8.

* מומנט סגירה מקסימלי המותר לבורג M5 הוא כ-5-6NM.

אי לכך ובהתאם לזאת אם מופיע בהוראות ייצרן לסגור את הבורג שציינתי במומנט סגירה של 35NM אפשר בוודאות להסיק שקיימת טעות אצל הייצרן.

אכן במקרים שבו קיים אטם או הידוק של חומרים רכים כמו אלומיניום בדרך כלל מומנט הסגירה נמוך מומנט הסגירה המקסימלי.

פורסם

עריכה - מדהים, מצאתי ברשת עוד מדריך של מיצובישי, לאותו מנוע, עם מומנט סגירה שונה לגמרי.

ראו :

[ATTACH=CONFIG]503093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]503092[/ATTACH]

אתה צריך להתייחס לטבלה בעמוד 15 בקובץ שצירפת קודם לכן שבו קיימת טבלה עם מומנטים לכול סוג של בורג. במידה ובטבלה לא מצויין מומנט סגירה

לבורג מסויים אז עלייך להתייחס למומנט במצויין בשרטוט שבו מופיעים כול החלקים (שרטוט פיצוץ בשפה של המתכננים).

זה מה שכתוב בהנחיות הכלליות של הייצרן.

• תוכן חדש...