Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יגיע יומו האחרון של הכרטיס שברשותי, ואני רוצה אחד מעוצב עם תמונה לבחירתי.

אבל לא הבנתי כמה דברים.

אם אני בוחר באופצייה של כרטיס קיים- מה זה אומר בדיוק?

האם זה אומר שאקבל כרטיס (פלסטיק) חדש, עם אותו המספר, קוד סודי ותוקף? או שהתוקף והקוד הסודי יהיו חדשים?

ואם אני בוחר באופצייה של כרטיס חדש, זה יהיה במקום חידוש רגיל (שאני מבצע דרך הבנק בעיקרון)? האם הישן יתבטל? ואיך אני יודע שזה אותו סוג כרטיס? כשנכנסתי לאתר שלהם לבחון את האופציות, לא נתקלתי בכרטיס מהסוג שיש לי אלא אחרים (פאוור קארד, שופרסל וכדומה) ולא בינ"ל רגיל.

יש מורה נבוכים בקהל?

רוב תודות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדיוק כפי שהבנת. מה שמוחלף הוא הפלסטיק, כולל הפס המגנטי והצ'יפ. התוכן אינו משתנה. בעצם, גם ה-CVV ישתנה.

אף פעם לא הבנתי בשביל מה זה טוב ולמה לשלם תמורת זה. אבל זה עניין של טעם, כמו צבע הרכב.

כיוון שכרטיס חייב להיות יחיד, מרגע שתפעיל את הכרטיס החדש הישן ישאר שווה את משקלו בפלסטיק (ואולי איזה מיקרוגרם זהב בצ'יפ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שכשמחדשים כרטיס אשראי פג תוקף, כל הפרטים נשארים אותו דבר (מספר, PIN וכו').

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אף פעם לא הבנתי בשביל מה זה טוב ולמה לשלם תמורת זה. אבל זה עניין של טעם

כדי לזהות באופן חד-חד ערכי את הכרטיס שלי בסיום עסקה. רגע אחד של חוסר תשומת לב של הקופאי\ת, ו-הופ! אתה עם כרטיס של מישהו אחר, והוא עם שלך... קרה לבוס שלי פעם אחת. אני מקפיד לבדוק, אבל כבר קשה לי לקרוא מרחוק על גבי הצבע הירוק של הכרטיס שלי.

מעדכן, גם בשביל הדורות הבאים.

דיברתי עם התמיכה של ויזה, מסתבר שאם אבחר ב"כרטיס קיים", הכרטיס יהיה עם אותו המספר ותוקף חדש של 4 שנים.

תודה ידידי!

ואדים, לא ידעתי איך זה עובד עם כרטיס מעוצב. מה שכן, בעבר כשחידשתי, ה-PIN השתנה, ואאל"ט גם המספר כרטיס. אם כי ייתכן שזה היה בעקבות מעבר מויזה רגילה לבינ"ל, אני כבר לא זוכר- זה היה לפני שנים רבות. הנוכחי הוזמן כחדש לפני מספר שנים לאחר תקופה שבה לא היה לי כרטיס כלל.

פורסם

ברווז, בהודעה האחרונה אתה מתאר שינוי מהותי (החלפת כרטיס מקומי לבין לאומי).

אם אתה מחליף כרטיס כעת נצל את ההזדמנות לשדרוג דרגת הכרטיס, אם כי זה יגרור החלפת כל המספרים. כרטיס בדרגה גבוהה יותר יתן תנאים יותר טובים, ואם השימוש מספק או שאתה במועדון הנכון זה יהיה ללא עלות. להפך, שדרוג כרטיס עשוי לחדש את מניין שנות הפטור מדמי כרטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השינוי המהותי קרה פעם אחת, לפני עשור פלוס. לא יצא לי לחדש כרטיס מאז. כמו שאמרתי, הייתי תקופה ללא כרטיס כלל, עד שהוצאתי אחד חדש לחלוטין (אותו סוג כמו הקודם).

שידרוג דרגה? מה הכוונה בדיוק?

אה, כן: פטור מדמי כרטיס?! חחח, חיחי, חה חה, ועוד כמה וריאציות שונות- כי הצחקת אותי. לא בבנק שלי.:shock:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגיבים, הוזמן (וכבר הגיע) כרטיס מעוצב. המספר זהה, התוקף לעוד 6 שנים, הCVV השתנה ועדיין לא קיבלתי את הקוד לכספומט :lol:

אני מעדכן כאן למען הדורות הבאים, במידה ומישהו יתהה על אותו הקנקן.

מה שכן, בעסה אחת בסיפור הזה: רציתי לשים תמונה מפיוצ'ראמה (shut up and take my money), אבל זה לא עבר את הצנזורה.

• תוכן חדש...