Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

רציתי לדעת חוות דעת לגבי הצמיג הבא:

Falken ZE914 92H TL

עבור שברולט קרוז 2011, LS1.6

(124 כ"ס)

המחיר שמצאתי עבורו ב Tires4u הוא 295 ש"ח לצמיג.

השימוש ברכב הוא שימוש משפחתי בלבד.. הרכב לא מגיע למהירויות גבוהות מדי (נניח עד 130 קמ"ש) וברצוני למכור אותו בשנה-שנתיים הקרובות. חשוב לי הבטיחות יותר מאשר הביצועים במהירויות גבוהות.

ישנן המלצות כלשהן? אשמח לשמוע!

פורסם

למה שרשמת ( אופן השימוש ותווך זמן קצר מתוכנן עם הרכב ) falken ze 914 בדיוק מה שצריך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

הפאנצ'ר מאכער המליץ לי (באותו מחיר) על דגם סיני, משהו שמיובא על ידי קונטיננטל והוא טוען שהם טובים יותר מהפאלקן.

מה דעתך?

פורסם

באותו המחיר תיקח פאלקן.

זה שיבואן של קונטיננטל מייבא גם צמיגים סיניים לא אומר שום דבר על טיב הצמיגים. אני מניח שפנצ'רמעכר מרוויח יותר מצמיג סיני, כך שהוא לא נייטרלי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במחיר דומה יש לך הנקוק 415 וקלבלר HP3.

אם האחרון יש לי נסיון של כחצי שנה, והם בסדר פלוס.

בעבר היו לי פאלקן 912, זהו דגם לפני ה 914.

הם התייבשו מהר מאוד, ולא הייתי מרוצה.

אם יש אפשרות להגדיל תקציב לגודייר effigrip או קונטיננטל פרמיום,

הם טובים יותר בהרבה.

פורסם

Falken ZE914 92H TL

עבור שברולט קרוז 2011, LS1.6

(124 כ"ס)

אתה בטוח שלקרוז 2011 צריך קוד מהירות H?

אצלי ברישיון כתוב קוד V (גבוה יותר)

תוודא מה כתוב אצלך, שלא יעשו לך בעיות בטסט

• תוכן חדש...