Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, אני חדש תסלחו לי ;)

התחדשתי לי בסיאט איביזה 2012 1.2 TSI

מלאתי לי פול טנק.. נסעתי איתו יותר בעיר מאדר לחוץ לעיר כ130 ק״מ ולקח לי רק קוביה אחת של דלק

אם אתם מבינים למה אני מתכוון

האם זה נורמלי?

פורסם

תמדוד צריכת דלק כמו שצריך ולא לפי קוביות, (כמות הקילומטרים שנסעת מהתדלוק האחרון עד התדלוק הבא חלקי כמות הדלק שנכנסה בתדלוק) ונוכל לתת לך תשובה ריאלית.

פורסם

עכשיו אתה יודע, , פשוט תאפס את המד מרחק בפעם הבאה שאתה מתדלק ומשם תמדוד.

אגב , במחשב דרך יש לך צריכה ממוצעת שאתה יכול לראות אותה שם.

כמו כן, לנסוע ב130 קמ"ש זה לא ממש חסכוני.

פורסם

ראשית, המנועים האלה אכן חסכונים ובנהיגה רגילה אפשר לעשות איתם מספרים יפים של 17-20 ק"מ לליטר. אבל לקוביות או המחוגים אין באמת קשר של אחד לאחד למצב וזאת לא אינדיקציה. יש מכוניות שבהתחלה המחוג לא זז בכלל ופתאום הוא צונח למטה. תמלא פול טנק, תאפס את הקלומטרז', תנהג רגיל, תמלא שוב ואת מספר הקילומטרים תחלק במספר הליטרים ותדע את הצריכה של אותה נסיעה. ככה לאורך כמה תדלוקים תראה אם זה פחות או יותר אותו הדבר

פורסם

הקוביות הדיגיטליות האלו ברוב הרכבים שנהגתי בהם לא היו מדויקות במיוחד. בפיאט בנסיעה בינעירונית רגועה הקו הראשון יכול ליפול אחרי 150 ק"מ ולאחר מכן ליפול כל 70-80 ק"מ, גם במאזדה 3 ובמגאן שהייתה לנו בעבר, הייתה נטייה לזיופים האלו. (בסדרי גודל שונים כמובן)

כמו שנאמר לך - סע עם הרכב עד שיהיה לך משהו כמו רבע מיכל, תתדלק ותראה כמה ק"מ עשית על כמה ליטרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במחשבים האלו הסגנון נהיגה משפיע על הכמות שמחשב הדרך יראה. לדוגמה אם תסע בתוך העיר על 20 ליטר, המחשב ייראה כאילו יש לך עוד 200 ק"מ. אבל אם תקח את ה20 ליטר האלו ותהיה בדרך בין עירונית הוא יראה המון מעבר ל 200 ק"מ.

• תוכן חדש...