Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב ידיעתי לפטופים לא כוללים בקר טעינה אקטיבי בדגמים הזולים. בדל אני יודע ש INSPIRON ו-VOSTRO לא כוללים אותו. ב-XPS, PRECISION ו-LATITUDE (חלק מהלטיטיוד) יש.

הווסטרו שלי בן 3 ועוד ווסטרו בן 7 עם הסוללות המקוריות שמחזיקות יפה גם היום למרות שבמשרד שזה רוב הזמן הם מחוברים קבוע למטען.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בגדול, סוללות ליתיום פולימר (מה שיש לכם במחשב, בטלפון, כנראה שגם באופניים וכו') לא אוהבות להיות במצב של 100%, במיוחד כשהטמפרטורה הסביבתית משתנה. זה עשוי, לאורך זמן, לקצר את חיי הסוללה. המצב האידיאלי לסוללות כאלו הוא בין 50% ל80%. ועם זאת, אין לכם מה לרוץ לפרוק את הסוללות - הדבר היחידי שיותר גרוע מ100% טעינה זה לרדת לאיזור האפס. שם באמת כבר פוגעים בסוללה.

אני משתדל להיות בין 90% ל20% עד כמה שמתאפשר, אבל גם אם אני משאיר את הטלפון במטען, אני לא שוכח שהוא עובד בשבילי ולא אני בשבילו. שיטען.

יצרן הציוד לא לוקח את זה בחשבון ומגדיר את ה 100% וה 0% בהתאם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפטופ asus u36 היה מחובר למטען קבוע במשך 6 שנים, כשמכרתי אותו עדיין נתן עבודה של 4-5 שעות על סוללה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...