Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא בטיחותי.

בהנחה שהבסיסים לא מקובעים לרצפה.

רצוי שיהיה חיבור בין הפלטות כדי שבעליה ואחרי העליה הם לא יזוזו בקלות יחסית ממכות וכו'.

ושהרוחב יהיה בערך פי 2 או עם גובל.

הפלטות מוברגות אחת לשניה, בקצה כל רמפה יש גובל. התמונה צולמה להמחשה בלבד, כמובן כאשר מתבצעת עבודה על הרכב הוא מאובטח כראוי. הרוחב לפי דעתי מספיק מכיוון שהצמיגים לא רחבים יותר מהפלטות. כל רמפות הברזל למיניהן הן בערך באותו הרוחב. הדבר היחידי שלא קיים אצלי הוא הקיבוע לריצפה, אבל מכיוון שהרכב בעל הנעה כפולה הרמפות לא מחליקות במהלך העליה עליהן.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם (נערך)

קצת יקר לשתי חתיכות פלסטיק, לא?

40$ באמזון (הבעיה כמו תמיד - עלות המשלוח).

https://www.amazon.com/RhinoGear-11909-RhinoRamps-Vehicle-Capacity/dp/B006EGAIII/ref=br_lf_m_a9bw7vr8okp98nw_ttl?_encoding=UTF8&s=automotive

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם
הפלטות מוברגות אחת לשניה, בקצה כל רמפה יש גובל. התמונה צולמה להמחשה בלבד, כמובן כאשר מתבצעת עבודה על הרכב הוא מאובטח כראוי. הרוחב לפי דעתי מספיק מכיוון שהצמיגים לא רחבים יותר מהפלטות. כל רמפות הברזל למיניהן הן בערך באותו הרוחב. הדבר היחידי שלא קיים אצלי הוא הקיבוע לריצפה, אבל מכיוון שהרכב בעל הנעה כפולה הרמפות לא מחליקות במהלך העליה עליהן.
בעיניי בשביל שדבר כזה יהיה בטיחותי נדרש 2 דברים.

1. שהפלטות יהיו מקובעות לרצפה בצורה שחסומה תזוזה ימינה-שמאלה, קדימה אחורה וסיבוב.

2. שיהיה גובל לגלגל אחרי שהרכב על הרמפה גם לקדימה וגם לשמאל ימין.

ברוב המוצרים המתועשים הפשוטים שראיתי זה קיים.

במידה ולא עושים את אחד, שלפחות כל פלטה שמתחת לגלגל, הכוונה שגם כמה פלטות מתחת לגלגל זה פלטה אחת, יהיו מחוברים אחד לשני, כדי שאם פלטה מתחת לגלגל מקבלת מכה צידית, כל הפלטות יזוזו ביחד, עדיין לא הייתי מגדיר את זה כבטוח.

פורסם

כל הרמה של רכב היא עניין בעל סיכון, גם בוק וגם ליפט תיקני של מוסך.

לא רואה איך זה הרמפות יותר מסוכנות מבוקים ולהרבה סוגים של עבודות (שלא דורשים עבודה על המתלה והורדת גלגלים) זה מאוד נוח..

פורסם

אני הייתי משתמש באבנים עם זווית ובקצה היה או אבנים משתלבות ולמעלה שיש. (חיפוי ירושלמי)

היום.

בניתי 2 רמפות ארוכות (טרנספורטר.)אבל בעיקר גבוהות 20 ס"מ

הבסיס הוא 30 ס"מ ולמעלה הוא 20 ס"מ. ויש בקצה מעצור.

אבל אצלי. העליה מתנתקת מחלק שהצמיג יושב עליו. ואז ניתן להזיז ולעבוד מהצד בנוחות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...