Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E92 328 VS 335

Tair
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

אני מחפש ב.מ.וו קופה, מה שנכנס לי לתקציב זה שנתונים 07-11, תלוי דגם ומצב.

אני מחפש רכב שידע להתמודד בחורפים עם הרבה גשמים ושלגים, ואיזור עם הרבה דרכים צדדיות וגבעות (פנסילבניה, ארה"ב), מה יותר טוב למטרה הזאת, הנעה אחורית או כפולה? משנה בכלל?

ועד כמה ההבדלים משמעותיים בין ה 328 ל335? ששוה להתאמץ עבור 335?

יש לציין שאני יורד מ A3 2.T שיש לי בארץ, מאותם שנים שמפגינה אמינות מעולה ולא יקרה לאחזקה, האם אפשר לצפות ללפחות אותו דבר מהב.מ.וו?

והבנתי שהיתה מתיחת פנים ב2011, האם ההבדלים משמעותיים חוץ מעיצוב שידרוג לפנסים/באמפרים?

והאם יש בעיות מיוחדות בדגמים האלה?

תודה מראש לעונים!

פורסם (נערך)

ההבדל העיקרי בין ה328 ל335 (סדאן וקופה) הוא המנוע. ה328 משתמשת בN52 וה335 משתמשת בN54/5 (תלוי בשנה) אבל גם הN54 וגם הN55 הם מנועים מוגדשים. בגדול הם סובלים מאותן בעיות. נ ז י ל ו ת. במיוחד מכוניות משומשות שנסעו באזור שאתה מדבר עליו, המלח והשלג הם נוראים.

הנזילות ממכסה השסתומים ואגן שמן הן נפוצות. גם נזילות שמן גיר מאגן שמן הגיר.

מאיפה בפנסילבניה?

אני מוכר 328i x drive קופה, שנת 2011 בגרזי

עריכה אחרונה על ידי mbtech
פורסם

mbtech

תודה על התגובה!

זה בלנקסטר פנסילבניה.

ה328 לא מוגדשת גם?

האם אתה יכול לשתף בערך עלויות אחזקה של רכב כזה בארה"ב? ביטוחים? טיפולים?

פורסם (נערך)

אני מתפעל סדנא (במרחק שעה וחצי ממך +-) שבה אנחנו מתעסקים במרצדס ובמוו. כך שאני אישית לא דוגמא להוצאות אחזקה, אבל תחזוקה שוטפת תעלה כמו לתחזק מאזדה 3 בארץ.

יש לנו ביטוח של סדנא כך שגם בזה אני לא דוגמה. האם היה לך אי פעם ביטוח בארהב? אם לא , העלות הראשונית תהיה גבוה יחסית ותרד עם הוותק שתצבור כאן.

ולא , ה N52B30 ב 328 קופה הוא לא מוגדש. מצרף תמונה של הרכב

BDC3AFF2-4D91-4E89-A218-C8E70F73D9BC.jpeg

4FD32698-4BFE-4759-AA3C-2DC322452416.jpeg

עריכה אחרונה על ידי mbtech
  • תוכן חדש...