Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות בין שלושה קרוסאובר לאמא שלי שרוצה רכב גבוה לנוחות.. היא לא נוסעת הרבה.

התקציב 125,000-135,000

ראינו שלושה רכבים.

1. יונדאי קונה

2. קיה נירו

3. סוזוקי ויטרה

4. אולי יש רכב שלא חשבנו עליו.

בכולם מדובר על רכבים חדשים אבל לא בהכרח, מי מהם מומלצת?

( לאבא שלי יש קיה נירו 2018 )

פורסם

עדכון...

נשארנו עם שני דגמים, ויטרה וקונה.

מתוך מחשבה שכדאי רכב אחד עם יכולות ניוד 4*4 למרות ששניהם לא באמת רכבי שטח, לא בהכרח לשטח אלא בנסיעה בתנאים מאתגרים כמו שלג וכו'.

השאלה מי מהם מוציאה יותר מה-4*4 שלה.

ויטרה 125,000

קונה 135,000

פורסם

4X4 לשלג? אם אתה לא גר בפסגות רמת הגולן, מה אתה צריך את זה?

בכל מקרה, מבין האפשרויות שציינת, הקונה יותר כדאית - מאובזרת מאוד, איבזור בטיחות מרשים וחזקה בהרבה מהויטרה. הפרש המחיר ביניהם אינו מצדיק את הפשרה.

אם 4X4 הוא באמת חשוב, תבדקו את הסובארו XV, מניסיון בנסיעה באזור מירון בשלג - הוא מתמודד לא רע בכלל עם שלג בעוד שהסוזוקי (הויטרה אולגריפ) של חברים לא נסעה בקלות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה על התשובות..

ברורים לי שני דברים 4*4 לא באמת לשטח, ושההורים שלי גרים ביישוב ליד ירושלים אז שלג יש פעם בכמה שנים.

הייתה מחשבה ללכת על הנירו, אבל בגלל הנסועה הנמוכה של אמא שלי עלתה האופציה ללכת על רכב טיפה אחר

שייתן מענה למצבים שונים (שוב ברור שזה לא באמת ג'יפ) אבל כבר יצא להם להתקע בבית 3 ימים בלי חשמל בגלל שלג

והם כבר לא צעירים.

היא ערכה על שניהם נסיעת מבחן ובשניהם היא נהנתה, ביונדאי אמרו לנו שבקונה ההנעה היא קבועה, ובסוזוקי אמרו שלא

למרות שמבדיקה באינטרנט נמצא ששניהם בעלי הנעה קבועה, האם רכבים כאלה לא צורכים דלק רב בגלל ההנעה הכפולה?

ממה שהצלחתי לראות ההבדל המשמעותי בניהם הוא המנוע, מערכות בטיחות יש בשניהם בשפע, רמות האבזור והאיכות

לפחות מבחינה אישית אין יותר מידי הבדל.

פורסם

בסוכנות סובארו בירושלים (ברזילי) היו נכון ללפני שבועיים, xv יד ראשונה 0 ק"מ, שנת 2017, 2 ליטר פרימיום ב-125,000, כולל 5 שנות אחריות וכמה הטבות נוספות (ה-1.6 פרימיום הוצעה ב-120).

אני העדפתי לקנות את הדגם החדש עם מערכות הבטיחות האקטיביות, אבל גם הדגם הקודם טוב בהרבה מהויטארה לדעתי, ולשניהם אין מערכות בטיחות אקטיביות.

שווה לכם לבדוק אם זה עדיין רלוונטי.

פורסם

mei00 - "מערכות בטיחות יש בשניהם בשפע"

יש לך טעות משמעותית לגבי מערכות בטיחות שקיימות ברכבים -

הרכב סוזוקי ויטרה - ערום בהיבט בטיחות אקטיבי (צפצפת בלבד).

ברכב יונדאי קונה - קיימות מערכות בטיחות מקוריות כסטנדרט,

כולל בלימה אוטונומית עם זיהוי הולכי רגל (עד 80 קמ"ש),

בקרת סטייה מנתיב עם תיקון היגוי, מצלמה אחורית,

התראה על עצמים בשטח מת כולל תנועה חוצה מאחור ועוד.

פורסם

erezarmo

לגבי הסובארו קיבלנו הצעות מאוד מפתות במחירים מאוד מפתים אבל אמא שלי לא נהנתה בנסיעת מבחן.

eyalkar

תודה רבה על ההבהרה בנושא הבטיחות חיברת לי את הפזל האחרון (סליחה על הבורות).

שתי שאלות, האם מנועי הטורבו הם "העתיד" של תעשיית הרכב, למעשה היום כל רכב חדש מגיע עם מנוע טורבו

בנוסף קראתי באחד השירשורים שמתוכנן להגיע ויטרה עם מנוע טורבו לארץ.

שאלה שניה, האם יחידת ההנעה הקבועה, לא גורמת לאוטו לצרוך דלק בכמות גדולה יותר בנוסף לזה ש-4*4

בקונה הוא לא באמת 4*4, ולמעשה מפסידים בגלל צריכת הדלק ולא מקבלים הרבה מאופצית 4*4?

פורסם

לאחר בירור נוסף גיליתי שהמנוע של היונדאי לא "חדש" וכבר קיים בדגמים אחרים, והניסיון עליו לא חיובי

בהכרח, בנוסף בגלל המנוע החזק הגיר יכול להיות בעייתי.

ונכנסה למשוואה ניסאן קשקאי החדשה שמגיע במחירים טובים במבצעי 0 ק"מ.

לא ידעתי שגם עם תקציב כזה צריך לשבור את הראש.. :(

אז קשקאי או ויטרה.

פורסם
לאחר בירור נוסף גיליתי שהמנוע של היונדאי לא "חדש" וכבר קיים בדגמים אחרים, והניסיון עליו לא חיובי

בהכרח, בנוסף בגלל המנוע החזק הגיר יכול להיות בעייתי.

ונכנסה למשוואה ניסאן קשקאי החדשה שמגיע במחירים טובים במבצעי 0 ק"מ.

לא ידעתי שגם עם תקציב כזה צריך לשבור את הראש.. :(

אז קשקאי או ויטרה.

היום לא קונים רכב בלי מעאכות בטיחות, לכן הויטרה צריכה להיפסל.

כאשר אתה מכניס את קשקאי בתור אופציה, זה אומר שויתרת על הנעה כפולה?

אם כן, כדאי לבחון מיצובישי asx, פיג'ו 2008 וסיאט ארונה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

השתמשתי היום לראשונה בשירות ייעוץ של אתר אוטו, השארתי פרטים וחזר אלי אחרי כמה שעות בחור חביב

בפתיחת השיחה הסביר על השירות שהרווח שלו זה שיווק האתר. הוא שאל מספר שאלות על ההתלבטות ואז נתן את דעתו

וענה על השאלות שיש לי עם הסבר משביע רצון (יש לי ידע בסיס בנושא), אז אני אישית הרווחתי ידע.

בכל מקרה לאחר מכן התקשרו אלי 3-4 נציגים של החברות הגדולות, לי אישית זה חסך להתקשר אבל לשקוליכם.

בכל מקרה עניין 4X4 ירד בחשיבותו, אז נלך לבדוק גם את הקשקאי וגם את סיאט אטקה וארונה.

בעקרון ממש מעניין אותי באופן כללי, האם הנעה קבוע של 4X4 ברכבים כאלה, נפגעים בחסכון דלק

וגם לא מקבלים הרבה מ-4X4?

פורסם

מאזדה CX-3 בגירסת Pure White יכולה להיות בחירה מעניינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

mei00 - "אז נלך לבדוק גם את הקשקאי וגם את סיאט אטקה וארונה".

מקווה שאתה מודע לנושא התקלות במכוניות שבהן מותקנת תיבת ההילוכים

האוטומטית-רובוטית המתקדמת מסוג DSG 7 מתוצרת קונצרן פולקסווגן - VAG,

אשר מותקנת, כאמור, במכוניות שונות מתוצרת הקונצרן -

פולקסוואגן, אאודי, סיאט וסקודה.

פורסם

שברולט טראקס יכולה להיות אופציה מענינת, יש עליו מבצע ב 116K אפשר להציץ , ממה שראיתי זה גיר אוטומטי , מנוע טורבו. ככל הנראה גדול יותר מארונה ופיגו 2008 וגם חזק יותר 140 כ"ס לעומת 115 ו110.

נראה שנתוני המכירות של הארונה לא כל כך מזהירים , כבר יש אותו במסלול 0 ק"מ ב99K (דגם סטייל).

• תוכן חדש...