Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת הדרכים בשומרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה הוראה כזו של אלוף הפיקוד בסוף שנות השמונים באינתיפאדה ה"ראשונה", שבוטלה לאחר כמה שנים וטוב שכך.

תקנה מטופשת, אני חושב שהיתה קשורה לריבוי בקת"בים. זוכר אותה מתקופות מילואים באיזור ג'נין ושכם בין 1989-1992 (רחוק מכדי לזכור פרטים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזבו דיונים לא מהותיים.

כאחד שגר בבנימין אני יכול לומר שבכביש כאן זה מערב פרוע.

משני צידי המתרס!!

עקיפות בקו לבן.

עקיפות כשהדרך לא פנויה.

אורות גבוהים/ערפל/מהבהבים למיניהם.

הדבר היחיד שיאמר לזכות משאיות של בני דודים זה שאם הם בעליה ויש אחריהם רכב הם ירדו לשוליים. מה שישראלי לא יעשה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אין ספק שזו הבעיה המהותית. ברגע זה אני נוכח בקבורה קורעת הלב של שני הפרחים הקטנים שנקטפו לשוא.

פורסם (נערך)
תקנה מטופשת, אני חושב שהיתה קשורה לריבוי בקת"בים. זוכר אותה מתקופות מילואים באיזור ג'נין ושכם בין 1989-1992 (רחוק מכדי לזכור פרטים)

באופן כללי היתה אז מודעות אפסית לחשיבות החגורות, הרבה רכבים היו באותה תקופה ללא שום חגורות מאחור.

עריכה אחרונה על ידי ארציאל
פורסם

תראה, הרכבים הראשונים שלי היו מדגם 1982 ואם אני זוכר נכון היו בהם חגורות בטיחות רק מלפנים. כאשר נולד בני הבכור הוספתי ביוזמתי חגורה אמצעית מאחור.

מצד שני, זכור לי שכבר ב-1969 נרכש רכב עם חגורות בטיחות מלפנים שהיו חובה (אבל חגירתן לא), וכאשר התחלתי לימודי נהיגה ב-1975 הדבר הראשון שעליו הקפיד המורה היה חגירת החגורות והידוקן (החגורות לא היו קפיציות. מישהו זוכר את תשדירי השירות עם "כף יד"?).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כאשר התחלתי לימודי נהיגה ב-1975 הדבר הראשון שעליו הקפיד המורה היה חגירת החגורות והידוקן (החגורות לא היו קפיציות. מישהו זוכר את תשדירי השירות עם "כף יד"?).

גם היום יש הרבה על מה להקפיד עם חגורת הבטיחות מעבר רק לשים אותה. תחשוב למשל על נוסע שחגור, אבל בצורה כזו שחגורת הכתף עוברת לו על עצם הבריח וחגורת האגן יושבת לו על הבטן הרכה. יותר טוב מאי חגירה בלי ספק, אבל הרבה פחות אפקטיבי מחגירה נכונה ויכול לגרום לפציעות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

התקנה להורדת חגורות בטיחות בשטחים באינטיפאדה הראשונה הייתה הכרחית והייתה צו השעה.

אתה לא רוצה להתעסק עם כלום, כשאתה חוטף בקת"ב בפגיעה ישירה לרכב.

השהות של 5 שניות להורדת החגורה היא עניין של חיים ומוות, במיוחד בג'יפים פתוחים שסגורים עם שמשוניות (בתחילת האינטיפאדה, זה מה שהיה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מדבר על רכב נוסעים אזרחי, לא על רכב מבצעי - שזה סיפור אחר לגמרי הן מבחינת האוכלוסיה ברכב, הן מבחינת המקומות בהם הוא נוסע והן מבחינת תכונות בטיחות (שלא קיימות ברכב הצבאי). הוסף לכך חגורות בטיחות ברמה של חבל אישי מהצופים, והסיפור משתנה לחלוטין.

פורסם (נערך)
חן, החגורה צריכה לעבור בדיוק על עצם הבריח.

שלילי. עצם הבריח דקה וחלשה מדי, ותישבר בהתנגשות אם החגורה עוברת עליה. כמו כן, במנח כזה החגורה תהיה קרובה מדי לצוואר ועשויה להתחכך בו.

החגורה צריכה לעבור בין עצם הבריח לבין השכם: זהו אותו "שקע הכתף" המוכר לכולנו מהטירונות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כבודו מתכוון ל"שקע בית האלונקה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בהקשר של אחיזת נשק, השקע ידוע יותר כשקע הכתף.

פות"ש- איפה דובר על כך שהיו נוסעים לא חגורים? זה ודאי?

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עזבו דיונים לא מהותיים.

כאחד שגר בבנימין אני יכול לומר שבכביש כאן זה מערב פרוע.

משני צידי המתרס!!

עקיפות בקו לבן.

עקיפות כשהדרך לא פנויה.

אורות גבוהים/ערפל/מהבהבים למיניהם.

הדבר היחיד שיאמר לזכות משאיות של בני דודים זה שאם הם בעליה ויש אחריהם רכב הם ירדו לשוליים. מה שישראלי לא יעשה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מה עם הלייזרים הירוקים?

זה אצלכם או קצת יותר צפונה?

פורסם
בגולף סה"כ היו 6 אנשים. הנהג נפצע קל וכך גם תינוק שהיה ברכב. 2 ילדים נהרגו והשלישי נפצע קשה, כמו גם האם.

אפס תגובות על הסעת ילדים לא חגורים מאחור. אם היו חגורים אף אחד לא היה נהרג. .

איך אתה יודע שהם לא היו חגורים?

האם האמא שישבה מקדימה גם לא הייתה חגורה. מניין לך?

אולי זאת הסיבה לאפס תגובות ברשת כי יש אנשים נורמלים שלא מגיבים על מה שהם לא יודעים.

פורסם

6 נפשות ברכב עם שמיועד להסיע 5 נפשות ובו מותקנות 5 חגורות.

לא צריך להיות גאון גדול כדי להסיק שלפחות אחד מהנוסעים לא היה חגור.

• תוכן חדש...