Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים שלי על הכביש שנה וחצי בערך והם נראים טוב ללא סדקים ולא שחוקים בכלל..

הבעיה היא בתאוצה או בבלימה שהצמיגים פשוט מאבדים אחיזה ומפרפרים..

בבלימה נראה לפעמים כאילו האוטו ממשיך לנסוע כרגיל (שומעים שהגלגל נבלם) אבל התחושה של הבלימה כמעט אפסית, כאילו הגלגל מחליק על קרח.

לצורך ההבהרה, זה קורה גם כשאני מאיץ לא מהר במיוחד, ובבלימה חלשה יחסית. אני משווה לרכבים אחרים שאני נוהג בהם ששם עם אותו סגנון נהיגה (כמו שלי) אין את התופעה הזאת ..

האם יכול להיות שזה פשוט תכונה של הצמיגים שלי או שזה איזה סוג של בלאי שלא מתבטא בצורה חיצונית של הצמיג ?

פורסם

יכול להיות בלאי או בעיות אחרות - במיוחד בבלימה הדבר נשמע חשוד...

כדאי ללכת לבדיקה במוסך ללא דיחוי!!!

...Carpe Diem

פורסם

שני מצבים אפשריים -

1. אתה נוסע עם לחץ אויר בכלל לא נכון בגלגלים.

2. הצמיגים שיש לך על האוטו הם פשוט לא ראויים לשמש לשום דבר יותר מהצמיגים שפעם היו תוקעים באדמה בגני שעשועים, ובקיצור זבל שבזבל.

מומלץ בחום שלא לחסוך על צמיגים ולקנות צמיגים גרועים עוד פעם, הם הקשר היחידי שלך לכביש וחלק ראשון במעלה מבחינה בטיחותית.

מוטי.

פורסם

האיביזה החדשה היא רק בתמונה :)

יש לי איביזה 01.

הצמיגים מסוג TIGAR

דגם TG621

במידה 185/60/14

זה סוג מוכר ? נחשב טוב ? לא טוב ?

פורסם
האיביזה החדשה היא רק בתמונה :)

יש לי איביזה 01.

הצמיגים מסוג TIGAR

דגם TG621

במידה 185/60/14

זה סוג מוכר ? נחשב טוב ? לא טוב ?

צמיג ג'אנק , בקיצור.

תעבור לצמיגים איכותיים ותתרחק מצמיגי ג'אנק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואם הרכב 01, אני מניח שתאריך היצור שלהם הוא 00 (אנא בדוק ASAP)

במקרה ואני צודק, תעיף אותם לפח !!! ומיד !!! לדעתי גם 3 שנים זה הרבה בשביל צמיגים, על אחת כמה וכמהצמיגי זבל !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
ואם הרכב 01, אני מניח שתאריך היצור שלהם הוא 00 (אנא בדוק ASAP)

במקרה ואני צודק, תעיף אותם לפח !!! ומיד !!! לדעתי גם 3 שנים זה הרבה בשביל צמיגים, על אחת כמה וכמהצמיגי זבל !!!

ליאור

הבחור אמר שהצמיגים שלו שנה וחצי על הכביש - נא לקרוא בטרם תגובה!!!

וכתוספת - צמיגך כנראה אינם איכותיים במיוחד - ולכן ההמלצה היא להחליפם לצמיגים מאיכות טובה יותר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

3 שנים זה לא בטוח הרבה...תלוי כמה הבחור נסע .

אם לדבריו הצמיגים נראים טוב ללא סדקים וללא פיצוצים...אזצ לא מחייב שהבעייה בכלל בצמיגים-חבל לזרוק סתאם 1200-2000 ש"ח.

• תוכן חדש...