Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E קלאס פלאג-אין - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע לי כמו תקלה. מעולם לא הטענתי בעמוד טעינה ואולי פעמים הטענתי באמצעות ההטענה המאולצת ו הבטריה שלי באופן קבוע בין 75% ל 100%. כמובן שיש משמעות לאופן הנהיגה. כשלוחצים חזק על דוושת ההאצה או לחילופין נוסעים קבוע במהירויות של 180+, מנוע החשמל מתרוקן.

כל דבר אחר שחווית מבחינתי זה תקלה.

נקודה הגיונית ומעניינת. לא כך היה ברכב המבחן.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם בCX60 היברידי במשך 3 שעות נהיגה נמרצות הסוללה נטענה מאפס לטווח המדהים של 3 ק"מ.

שלשום נהיגה של כשעתיים הוסיפה לי 14 ק״מ ב330e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

דגמתי היום סונטה היברידית אולי הבנתי את הטכניקה

הטעינה קורית בנסיעה רגועה , ובבלימה, ובנסיעה עירונית איטית הוא מונע על ידי מנוע החשמל.

בנסיעה נמרצת / בהאצה טובה אתה רואה את מד הסוללה מתרוקן לנגד עיניך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום נהגת במכונית עם טעינה עצמית. שם זה בוודאות ככה. לגבי PHEV יש לי עדיין כמה סימני שאלה.

פורסם
היום נהגת במכונית עם טעינה עצמית. שם זה בוודאות ככה. לגבי PHEV יש לי עדיין כמה סימני שאלה.

מה אתה טוען? שאצלי יש תקלה? :-D

אני נוהג רק על מצב היברידי. התחלתי את היום עם 80 ועכשיו כשהגעתי בדקתי והייתי על 100.

למה שלא תברר במרצדס? יש מצב אפילו שיודו לך. הם הרי לא רוצים שרכב המבחן יהיה בעל יכולות פחותות ממה שהלקוח יקבל.

פורסם (נערך)

נראה לי הגיוני לחלוטין שבשתי הגישות ( גם בזו שיש לך חיבור לחשמל בבית )הסוללה תיטען במהלך הנסיעה כפי שמלך האיקרה מציין.

כי אם לא, אחרי זמן נסיעה קצר בה נסעת על הסוללה תעבור לבנזין ותישאר עם שתי משקולות חסרות תועלת מנוע חשמלי מקדימה וסוללה מאחורה.

לא עושה שכל.

אבל זה מה שקרה גם לי בCX60 ההיברידי עם טעינת בית.

כנראה שבסיסטמה הזו צריך לנסוע רגוע או שגם בוולוו וגם במרצדס שנבחנו הייתה תקלה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוני, נראה לי שעליתי על הבלבול. אני מניח שנהגת במצב קומפורט, נכון? אם כן, במצב קומפורט הרכב נוטה כל הזמן למנוע החשמלי ועל כן הבטריה נגמרת.

פורסם

בטעינה מהמנוע מתבזבזת אנרגיה שמקורה בדלק. מרגישים את זה במיוחד כאשר מפעילים טעינה מאולצת ב3E. לכן שימוש בחשמל מהרשת בלבד לא משולל הגיון. צריך לחקור את זה יותר לעומק.

פורסם
רוני, נראה לי שעליתי על הבלבול. אני מניח שנהגת במצב קומפורט, נכון? אם כן, במצב קומפורט הרכב נוטה כל הזמן למנוע החשמלי ועל כן הבטריה נגמרת.
נהגתי רוב הזמן במצב דיפולטיבי כפי שפלוני אמור.

פורסם

קראתי על זה ברשת. זה במכוון ככה. אני מניח שגם ההטבה הנוספת במס מעל רכב היברידי רגיל היא בגלל זה. המטרה היא לנסוע רק על חשמל ולהטעין בבית ובעבודה.

חוץ מזה תגדיר שמיש. אם הוא נוסע רק על הבנזין הוא לא שמיש?

• תוכן חדש...