Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התקציב שלי דיי מינימלי אך הוא מספיק לי בשביל להביא פיג'ו 107 בשנתון 2013-2014, הצורך ברכב הוא בשביל המשפחה בשביל נסיעות בתוך העיר ולעבודה ופעם בשבועיים נסיעה ארוכה של כ-100 ק"מ, אינני בטוח כיצד לחשב את תקציב השימוש ברכב אני מניח שההוצאות על הרכב הזה יהיו בסביבות ה1000 שקל בחודש..

 

השאלה שלי היא כזאת - האם שווה לי להביא רכב אחר משנתון יותר ישן בתקציב זהה לדוגמא מאזדה 3 שנותן לי טיפה יותר מבחינת כל אספקט חוץ מחסכון בדלק אבל מחיר הביטוח יתקזז וגם ההוצאה עליו לבסוף תהיה בסביבות ה1000 שקל לחודש.

 

אני מדבר על גיר אוטומטי.

התקציב עומד על 22K.

פורסם

לרוב כמה אנשים יסעו בעיר?

אם הנסועה נמוכה לצריכת דלק השפעה נמוכה יחסית, וצמזדה יתרון מובהק בשאר הפרמטרים למיט צריכת דלק.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לרוב כמה אנשים יסעו בעיר?

אם הנסועה נמוכה לצריכת דלק השפעה נמוכה יחסית, וצמזדה יתרון מובהק בשאר הפרמטרים למיט צריכת דלק.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

לרוב אני ועוד בנאדם אחד

לפעמים אני ועוד 2 אנשים

פורסם

זה לא הגיוני להשוות בין משפחתי למיני. אתה אפילו מדלג על קטגורית הסופר מיני בדרך. ב22k אתה תקנה מאזדה 3 ישנה שעלות האחזקה שלה תהיה בהתאם. תסגר על הצרכים שלך ועל סוג הנסיעות שאתה תעשה ותעשה שיקלול מחדש.

×
×
  • תוכן חדש...