Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי compasal

lsdaniel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם הצמיגים האלה טובים ?

רכשתי כרגע ארבעה ואני לא כל כך מכיר את החברה באתי לקחת מישליין אבל לא היה והמוכר ממש המליץ לי עליהם ..

מה אומרים ?

פורסם

עוד חברה סינית עלומה שטוענת לגדולות.

אם אין לך דרך להזדכות עליהם ולרכוש צמיגים מחברה מוכרת ומדגם מומלץ, אז מה הטעם לפתוח שרשור?

פורסם

הייתי ברשת טיפ טופ דווקא לא חפשתי לחסוך והוא ממש המליץ לי עליהם משום מה , נקווה שהם בסדר :)

הם נראים טוב סה"כ

פורסם

הוא המליץ לך אליהם, מכיוון שהוא מרוויח הרבה כסף בזה.

זה שהם נראים טוב , לא אומר כלום על היכולת שלהם בפועל.

וכמו שכתבו מעלי, שיעורי בית, לפני.

נפתחו בעבר המון שרשורים בנושאי "בחירת צמיגים" לרכב. קיימות הרבה חברות שלא נופלות מ-מישלין.

וכמובן, בהרבה פחות כסף.

פורסם
איך ממישלין הגעת לצמיג סיני? בטח גם שילמת על צמיג סיני מחיר של צמיג ממותג. חבל.

האמת לא אחי !

שורה תחתונה נראה איך הם במקרה הצורך החליף , בעזרת ה' נקווה שלא נצטרך(עדיין יצא הכסף) :)

פורסם

בקיצור, לא רחוק ממה שכתב אבסולוט.

ב-יד2צמיגים תוכל למצוא צמיגים סינים החל מ-220 ש"ח לצמיג.

במחיר ששילמת יש צמיג סיני (משרד ראשי סינגפור) מוכר מבית חברת GT Radial.

פאלקן ZE914 אפשר למצוא שם בעוד 30 ש"ח לצמיג. צמיגים נוספים כמו טויו CF2, הנקוק K115, טויו ספורט ואפילו גודייר אפישנטגריפ אפשר למצוא בטווח שבין 420-500 ש"ח.

מישלין באמת יקרים יותר. אבל הגעת בראש של לרכוש אותם, לא?

זה אומר שלא היית מודע לתמחור שלהם? שלא באמת רצית להוציא הוצאה גבוהה שכזו?

מה שמחזיר לנקודה, שהמלצות רצוי לקבל לפני. לא לבוא בדיעבד.

פורסם (נערך)

בסדר , לא נבכה על חלב שנשפך , אם לא יהיו טובים אחליף וכפרה על הכסף .

אגב בדקתי לעומק יותר .. הצמיגים עם תקן אירופאי בדירוג 95W , ועוד משו קטן שקצת לא הבנתי הצמיג הזה עם ארבעת רצועות ברזל אנרעף מזה אומר ..

עריכה אחרונה על ידי lsdaniel
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עזוב את כל מה שמסביב, זה סטנדרט לכל צמיג נורמלי.

כן, אתה תחליף אותם כאשר תאבד שליטה כי תחשוב שהם טובים או כאשר לא תהיה מסוגל לבלום כמו שאתה רצית.

בכל מקרה, חשוב שתהנה מהצמיגים וכפי שאמרו, שמור על מרווח ביטחון גדול יותר משאר הרכבים, בגשמים הקרובים סע לאט יותר והיה זהיר איתם - צמיגים סיניים.

אם הגעת לרכוש מישלין ולא ידעת שהם יעלו מחיר מסויים, זה גם בעיה וכן, הוא מכר לך את מה שהוא מרוויח עליו הכי הרבה.

מה הכוונה?

את המישלין הוא נגיד רוכש (סתם דוגמא לא קשורה) ב 500 שקלים לצמיג ומוכר לך ב 580 שקלים לצמיג, לדוגמא.

את הסיני הוא רוכש ב 150 שקלים ומוכר לך ב 350 שקלים לצמיג, ברור לך היכן הרווח עכשיו?

מותגים עולים יותר והרווח היחסי עליהם, נמוך = צריך למכור יותר מהם ולא כל ישראלי מוכן להשקיע.

בנוסף, לעת עתה... אל תגיד את המילה סיני ותקנים ומישלין ואיכותי באותה המילה :-D

טיפ להתנהלות בעתיד - אתה מתקשר למקום ומבקש להזמין או לברר מלאי צמיגים.

ברשת טיפ טופ מזמינים ולרוב, בחצי היום השני זה מגיע או יום למחרת כבר, אני רוכש ברמלה כבר כמה פעמים (סט שלישי) וכך אני פועל.

רוכש שם מה שאני צריך כי פשוט זול ונגיד מבחינת שעות, הם עובדים 24/7.

פורסם

קרה לאבא שלי מקרה שרכש צמיגים סינים במחיר של חברה מוכרת כמו פלקון וטויו

לא מספיק שהוא סיני ( נניח שהוא צמיג בסדר ) ועוד במחיר של פלקון וטויו

כמובן אותו מוכר בפנצריה אמר לו שזה אחלה חברה ואין לו מה לדאוג הוא מוכר בכמויות תמיד אותו סיפור ידוע

חזרתי מהעבודה באותו יום שמעתי על זה בערב לאחר המקרה רתחתי עליו שלא התייעץ איתי לפני

ולי קרה מקרה שרציתי לקנות צמיג של good year ואותו מוכר מתעקש למכור לי סיני נאבק בי ומשכנע למה

לא כדאי לי הקטע שזה קרה אצל עוד כמה מקומות לא אחד

לבסוף שמתי pireli שזה גם בחירה טובה

פורסם

כל פנצריה מוכרת את "צמיג הבית" הסיני המעולה שלה... יש הרבה סוגים. כל פעם שאני מגיע לפנצ'ריה מנסים לשכנע אותי על הטיב שלהם ועל זה שהפער באיכות לא כמו שהיה פעם ושהם מוצר בת/בן לחברה מפורסמת מסויימת. כניראה הסיפור הזה מצליח ברוב הזמן. כמעט כמו לרכוש רכב מליסינג הסיפור של "נהג יחיד" מנכ"ל, רופא, מנהל בנק וכו... אבל זה כבר סיפור אחר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...