Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ברווז , זה דיי מאמת את הנקודה שלי - חוץ ממקומות דיי אנדוקטלים - לפחות תחת השם סיגנט - זה לא באמת מותג בינלאומי.

זה שצריך להתאמץ למצא בכלל ולא חיפוש טריוויאלי בגוגל מעלה הרבה אופציות רכישה - כבר מעלה גבה.

(כאמור - רוב הכלים מיוצרים היום בסין , והאיכות של סיגנט לא רעה האמת כשיש לי כמה סטים שלהם שעברו הרבה בלי למצמץ - חלקם לדעתי בני 15 ונראים חדשים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, לסיגנט יש כלים מעולים ואיכות טובה מאוד - גם אם נחשב "סיני", לדעתי, עדיין טוב יותר מהפירמות העלומות שנמכרות בהום סנטר או באייס.

לא הייתי מרחיק לכת ואומר מעולים, אבל בהחלט איכות בכמה רמות למעלה מהזבל של הומו סנטר וגייס.

תודה ברווז , זה דיי מאמת את הנקודה שלי - חוץ ממקומות דיי אנדוקטלים - לפחות תחת השם סיגנט - זה לא באמת מותג בינלאומי.

איפה אמרתי שסיגנט הוא מותג בינ"ל? :shock:

אתה צודק לחלוטין במשפט שאמרת.

אולי לא הסברתי את עצמי היטב קודם, סליחה. מקווה שהסבר זה יותר ברור:

ניתן למצוא את הכלים של סיגנט בהרבה מקומות בעולם, לא תחת השם "סיגנט" אלא תחת שם המפעל המייצר אותם או תחת שם של פירמות אחרות ("מותגי מדבקה").

שוב, אם הייתי זוכר את שם המפעל, זה היה עוזר לי לצרף לינקים מפה ועד ליום הדין :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברווז - אנא ספק לי אתר מכובד / חנות בארה״ב שמחזיקה כלים של סיגנט.

כזו עם חנות אונליין ומחירים ועלויות משלוח.

לא מוכר באיביי.

לא אתר באינטרנט שהוא ״בינלאומי״ אבל אין בו מחירים או משלוח ויש בו את הקיצור מ״מ (בעברית) ליד הגדלים של הבוקסות וכל מני כאלו.

דוגרי חנות בארה״ב שמחזיקה אותם.

זורם גם על אירופה עם משלוחים בינלאומיים.

אמאזון אולי?

https://www.amazon.co.uk/Spanners-Wrenches-Signet-Hand-Tools/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A1939046031%2Cp_4%3ASignet

התגובה הזו מ 2009 מעניינת גם כן:

https://www.garagejournal.com/forum/showpost.php?p=483376&postcount=7

עם זאת, נראה שחלק גדול מהמוצרים של סיגנט שנמכרים בישראל ייחודיים לנו ולא נמכרים בשוק הבינלאומי.

פורסם
מה אני אעשה? שאלתי את העניין הזה.

אין לי מושג מה זה מה...מה זה אינצ'י ומה זה השני :-D

ביקשתי (כמובן שאתם לא חייבים) להמלצות מאמזון וכד'...לצערי שלחו אותי לרמלה.

תנסו בבקשה "לתקן".

את ההזמנה מאמזון אבטל.

ובבקשה:

*בארץ: אך ורק באיזור ת"א וחולון

* בחו"ל: מעדיף אמזון(או איביי)

https://www.amazon.de/Stanley-Einmaulschl%C3%BCssel-verstellbar-Chrom-Vanadium-0-90-948/dp/B004OTOMAM/ref=pd_sim_60_16?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=ZRTQ46A99PK08F14GD4T

קובי

:-)

פורסם (נערך)

עם זאת, נראה שחלק גדול מהמוצרים של סיגנט שנמכרים בישראל ייחודיים לנו ולא נמכרים בשוק הבינלאומי.

לא תחת המותג סיגנט...

אם תעיף מבט בקטלוג הזה, תראה שכל הכלים של סיגנט תואמים לכלים שבקטלוג אחד לאחד- למעט הצבע והכיתוב על הכלי.

הקטלוג הזה קצת יותר מקיף.

אגב, האנס:

העברות הידיים של ענקי הכלים בשוק האמריקאי הן מהמבלבלות שיש. זה שייך לזה שבכלל שייך להוא עם זיכיון לשם או לא... סלט שלם.

מקווה שזה יעשה לך קצת סדר בראש.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...