Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום , קניתי את הברז הנ,ל מעליאקספרס הגיע אלי והתקנתי אותו

: https://he.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Wholesale-And-Retail-Promotion-NEW-Pull-Out-Brushed-Nickel-Pull-Out-Kitchen-Faucet-Sink/32371306658.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.OuIruU

לאחר ההתקנה יש למים טעם לוואי , איך ניתן להפטר ממנו וממה זה נגרם ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תעביר בו מים חמים לאיזה דקה שתיים רצופות.

אני מניח שהטעם נגרם בגלל שאריות שמן וחומרים אחרים.

האם החלפת את הצינורות השזורים שמגיעים אליו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

אולי קשור לנושא ואולי לא, אבל אחד החששות שלי אישית מהזמנת אביזרים לשתייה מחו"ל (לרבות ברזים) הוא עניין התקינה. ברז בעל תו תקן ישראלי (או המקבילה הבינלאומית שלו) אמור לעמוד בסטנדרטים (בין השאר) של ריכוז מתכות מסוכנות ואיכות (עכירות, צבע...) של המים העוברים דרכו. אני לא בטוח שכל הברזים הסינים שנמכרים באינטרנט עומדים בתקנים האלו.

אגב, אם מדובר "בשאריות" כמו שהציעו זה חמור, הברז אמור לעבור שטיפה בסוף תהליך הייצור כדי למנוע מצבים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם (נערך)

נקודה חשובה, שמטרידה אותי במקום קצת שונה: יש לי במקרר בר מים קרים, אשר מצריך החלפת מסנן אחת לחצי שנה. המסנן המקורי (ממותג על ידי סמסונג) עולה כ-350 ש"ח (והזמנה מאמזון או אתרים בין לאומיים אחרים לא חוסכת דבר). יש הרבה יצרנים גנריים, אולם קשה לדעת מה איכות המוצר שלהם. יש מוסד אמריקאי הקרוי NSF אשר נותן תו תקן למסננים, אולם מסתבר שיש יצרנים המצמידים את התו למוצריהם - אבל אינם מופיעים באתר המוסד הזה.

אני עברתי לרכוש את הפילטרים מאתר ישראלי, והמוצר נושא שם של יצרן מהונג קונג אשר מופיע ברשימה של ה-NSF. ובכל זאת, בכל הזמנה, ני מתלבט האם אכן המוצר בטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
... יש מוסד אמריקאי הקרוי NSF אשר נותן תו תקן למסננים,

אולם מסתבר שיש יצרנים המצמידים את התו למוצריהם - אבל אינם מופיעים באתר המוסד הזה.

אני עברתי לרכוש את הפילטרים מאתר ישראלי, והמוצר נושא שם של יצרן מהונג קונג אשר מופיע ברשימה של ה-NSF. ובכל זאת, בכל הזמנה, ני מתלבט האם אכן המוצר בטוח.

שלח מייל למכון הבדיקה NSF - עם צילום הפילטר, ושם היצרן.

ואולי ישלחו לך תשובה.. בד"כ הם שולחים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

החלפתי את הצינורות הניל הישנים , לצינורות ניל חדשים שהגיעו עם הברז .

השארתי היום ואתמול את הברז פתוח לחצי שעה בכל פעם על המים הכי חמים , נכון לעכשיו אין כלל ריח וטעם לוואי במים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
נקודה חשובה, שמטרידה אותי במקום קצת שונה: יש לי במקרר בר מים קרים, אשר מצריך החלפת מסנן אחת לחצי שנה. המסנן המקורי (ממותג על ידי סמסונג) עולה כ-350 ש"ח (והזמנה מאמזון או אתרים בין לאומיים אחרים לא חוסכת דבר). יש הרבה יצרנים גנריים, אולם קשה לדעת מה איכות המוצר שלהם. יש מוסד אמריקאי הקרוי NSF אשר נותן תו תקן למסננים, אולם מסתבר שיש יצרנים המצמידים את התו למוצריהם - אבל אינם מופיעים באתר המוסד הזה.

אני מתחבר לחשש שלך. מוכרים בארץ מבחר של סננים תוצרת ארה"ב עם חותמת NSF במחירים נוחים, הבעיה שאלו מסנני קו בדרך כלל ולא יתאימו למקרר שלך כנראה.

באופן אישי אני הייתי מעדיף לעקוף את המסנן המקורי של היצרן, ולהתקין מסנן קו איכותי (או אפילו להישאר בלי מסנן בכלל :shock:), אבל, אני לא מוצא מחיפוש קצר שביצעתי, מעקף מוכן שנמכר. יש לדעתי את האופציה היותר מסובכת של לעקוף ממש את הפילטר ע"י צנרת (אולי אפשר להתייעץ עם טכנאי לגבי האפשרות הזו). משהו בסגנון הזה:

http://www.instructables.com/id/How-to-bypass-a-refrigerator-water-filter-in-under/

פורסם (נערך)

נראה לי בעייתי מאד - הפילטר במקרר שלי נמצא בתחתיתו וקדמתו, לא מקום נגיש. חוץ מזה, אין לי מקום למסנן קו מאחורי המקרר, גם כך הוא בולט ודי מפריע לכניסה למטבח.

הפילטרים שרכשתי לאחרונה (באביב, קניתי זוג) הם מתוצרת EcuAqua ומופיעים ברשימה של NSF, אבל משום מה יש לי איזה חששות לגבי שרשרת האספקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...