Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה של KIA CEED בציר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בצער רב מודיע על כך שהקיה האהובה נמכרה. נמכרה בטיפשותי (לא צעד כלכלי חכם מצידי) ומרצון שלי להשתדרג ולרכוש את האוטו שחלמתי עליו כבר כמה שנים מתוך הבנה שאם לא אעשה את זה עכשיו כנראה שלא אעשה את זה אף פעם כי בעתיד אני מניח שיהיו לי שיקולים ודרישות אחרות... "מבוגרות יותר".

שירתה אותי ואת משפחתי בצורה הטובה והנאמנה ביותר ולנצח ייזכר כרכב שהכי נקשרנו אליו, הרכב נמכר ב5.10 עם 157K על השעון כשהוא אחרי טיפול, אחרי ניקיון יסודי ועם טנק דלק מלא, נמכר לבן האדם הראשון שבא לראות את הרכב במחיר של 17.5K, מחירון 19K אך טסט בדצמבר והבן אדם התבאס על הפיצוצי לכה שעל מכסה המנוע אז הגענו לפשרה במחיר, בכל מקרה הרוכש יצא מבסוט וממש אהב את הרכב, כל התוספות ששמתי לו והעובדה שהרכב מאוד שמור והנסיעה איתו מאוד חדה יחסית לאחרות בקטגוריה (1.6 אטמוספרי ו4 הילוכים פלנטרי) ומרגישה חזקה.

מכרתי אותה בכאב רב ועדיין אני מתגעגע אליה אבל אין מה לעשות.

מקווה שהרכב החדש שרכשתי יהיה נאמן אליי כמו שהקיה הייתה אבל הזמן יגיד את שלו.

תמונה אחרונה שצולמה בפעם האחרונה כשראיתי אותה כשישבתי מולה חצי שעה ב5 בבוקר לפני העבודה והבאתי לה ליטוף אחרון:

44944383_254306195211573_594076028092022784_n.jpg

כן, אני נוטה להיקשר לרכבים שלי וזוכר את כל הרכבים שלי והמספר רישוי שלהם ועדיין מחפש אותם בכבישים - יכול להיות שזו הפרעה נפשית? :-D

• תוכן חדש...