Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם לא מתאים לפורום נא להעביר.

הרכב: יונדאי I20 2013 אחרי ראש מנוע. בכללי האוטו בסדר גמור, מפגין אמינות טובה. 135,000 ק"מ.

ההתלבטות: למכור ולשדרג למשהו דומה בשנתון יותר מתקדם, או להשאר איתו עוד כמה שנים?

פורסם

בכמה אתה היית קונה רכב משנתון יחסית חדש שעבר טראומה רצינית כמו ראש מנוע? הרכב לא בהכרח יהיה שווה לקונה כמו שהוא שווה לך.

תיקנת, תשתמש.

קונה פוטנציאלי מאוד ירתע ממכירה כ"כ מהירה אחרי התיקון.

פורסם
בכמה אתה היית קונה רכב משנתון יחסית חדש שעבר טראומה רצינית כמו ראש מנוע? הרכב לא בהכרח יהיה שווה לקונה כמו שהוא שווה לך.

תיקנת, תשתמש.

קונה פוטנציאלי מאוד ירתע ממכירה כ"כ מהירה אחרי התיקון.

+1 גם לא חסרים אקסמפלרים שמורים ביד 2 ככה שיש מבחר לקונה פוטנציאלי. אם בכל מקרה תרצה להחליף, ממליץ לך על טרייד אין, כה תפסיד פחות כסף.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

איך רכב מכזה שנתון כבר הגיע בק"מ כזה לטיפול ראש מנוע ?

אם היתה הזנחה- יראו על הרכב ואם סתם נקרע צינור מים עליון והרכב התחמם בבת אחת זה יכול לקרות ואין הרבה מה לעשות.

תלוי מאוד היכן ובאיזו איכות עשו את התיקון.

על פניו אם תוקן כמו שצריך והרכב נוסע טוב,הייתי נשאר איתו עוד שנה-שנתים ואם יש בעיות,מבקש מהמוסך לממש אחריות ומקסימום עוד 5-6 חודשים מוכר את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אישית הייתי משאיר, אין סיבה שתהיה בעיה בשנים הקרובות ולשדרג יעלה לך לא מעט לעומת התיקון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם ביונדאי שהייתה לנו הלך ראש מנוע כשהייתה בת 4 (אלנטרה 2006) ואחרי שהוחלף ראש מנוע הוא הלך שוב כעבור שבוע (התקנה מרושלת של המוסך מורשה יבואן באשדוד).

יש בארץ סטיגמה על רכבים יפנים/קוריאנים כאילו אינם מתקלקלים, אבל הם מתקלקלים בדיוק כמו כל רכב אחר.

לגבי הרכב שלך - לא ממליץ למכור, שום תועלת לא תצא מזה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...