Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום נדלקה לי נורת CHECK ENGINE צהובה מהבהבת,

חיברתי OBD ורשם לי שמדובר על P0303 שזה Cylinder #3 Misfire Detected

גם הרכב מתנהג שונה, קשה לתאר את זה אבל אני אנסה: האוטו רועד יותר באופן מוזר כשהוא מונע ובעצירה, בנסיעה יש פחות כוח ולפעמים גם בה מרגישים רעידות

יש לציין שבתקופה האחרונה שמתי לב שהמנוע לא תמיד מתניע ישר אלא לוקח לו לפעמים איזה שנייה-שתיים

למישהו יש כיוון לאיפה צפויה להיות הבעיה והאם זה יזיק למנוע אם אני אסע עם זה לפני שאגיע למוסך?

פורסם

קיימת החטאת ניצוץ בציחינדר מספר 3. מדובר בבעיית הצתה באותו צילינדר. אם לא ידוע לך מתי הוחלפו פלאגים ברכב אז תחליף, בדוק את מצב חוטי ההצתה ואם הם יבשים/סדוקים תחליף אותם. אם הם תקינים תעשה הצלבה בין סלילים תראה אם התקלה נודדת לצילינדר אחר. משם נתקדם.

פורסם

החטאת ניצוץ זה לא רק בעיית הצתה, אלא כמובן יכולה להיות הבעיה מכנית של מנוע (דחיסה נמוכה).

תתחיל בבדיקה פשוטה כמובן של המצתים, זה יתן לך גם אינדיקציה מסויימת של מצב המנוע.

• תוכן חדש...