Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2008 - שלט בעייתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השלט של רנו הוא אחד ההמצאות הכי מטופשות שאני מכיר, השלט של החברה מתחיל לעשות בעיות, לא תמיד הרכב מזהה את השלט ולפעמים לוקח קצת זמן עד שהוא מניע,

השלט לא בדיוק נראה כמו שיצא מהחברה ואולי זה הסיבה, יש מקום שמתעסק עם שלט כזה באיזור אשדוד? תיקון? קידוד מחדש?

אני מקווה שלא נצטרך ללכת למורשה של רנו על מנת לתקן, אני בטוח שישחטו שם במחיר ..

WhatsApp Image 2017-11-02 at 19.46.17.jpeg

פורסם

יש ביוטיוב מלא סרטונים שמסבירים איך לתקן בעיה שתיארת. גם את כייס של המפתח ניתן לקנות בזול באיביי ולשים בו לוח מודפס שלך

פורסם
שלום לכולם,

השלט של רנו הוא אחד ההמצאות הכי מטופשות שאני מכיר, השלט של החברה מתחיל לעשות בעיות, לא תמיד הרכב מזהה את השלט ולפעמים לוקח קצת זמן עד שהוא מניע,

השלט לא בדיוק נראה כמו שיצא מהחברה ואולי זה הסיבה, יש מקום שמתעסק עם שלט כזה באיזור אשדוד? תיקון? קידוד מחדש?

אני מקווה שלא נצטרך ללכת למורשה של רנו על מנת לתקן, אני בטוח שישחטו שם במחיר ..

[ATTACH=CONFIG]496200[/ATTACH]

היתה לי רנו מגאן והיה לי גם את הבעיות האלו

אתה יכול ליפתוח את השלט ולהלחים את אחת הרגלים של האימבליזר שהשתחררה כנראה

ואם אתה לא רוצה להתעסק יש איזה נהג מונית שמשכפל אותם ציקצאק לא יודע איך להשיג אותו אם תחפור באינטרנט בטוח שתמצא אני מצאתי באשקלול סביב ה 250 שח

פורסם
יש ביוטיוב מלא סרטונים שמסבירים איך לתקן בעיה שתיארת. גם את כייס של המפתח ניתן לקנות בזול באיביי ולשים בו לוח מודפס שלך

יש לך סרטון לדוגמא ?

היתה לי רנו מגאן והיה לי גם את הבעיות האלו

אתה יכול ליפתוח את השלט ולהלחים את אחת הרגלים של האימבליזר שהשתחררה כנראה

ואם אתה לא רוצה להתעסק יש איזה נהג מונית שמשכפל אותם ציקצאק לא יודע איך להשיג אותו אם תחפור באינטרנט בטוח שתמצא אני מצאתי באשקלול סביב ה 250 שח

מעדיף לא להתעסק עם פתיחה / הלחמה לבד .. יש מקום שמתעסק עם זה?

פורסם

אתה יכול לקנות פלסטיק חדש באיביי כמה עשרות שקלים ולהחליף לבד (אזהרה: לא טריויאלי אתה יכול לשבור את הלוח תוך כדי)ֿ

סיני תחליפי כולל קידוד עולה משהו כמו 400 שח עד הבית.

• תוכן חדש...