Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש לא רק זה. לאימפקט קל מאד פשוט לבקע את העץ שאתה מנסה להבריג בו, גם אם קדחת חור מקדים.

מעבר לכך, בינינו, מעטים מאד האנשים שאשכרה משתמשים בקלאץ' באופן סדיר :shock:

גם אני חוטא בזה. עד היום השתמשתי בקלאץ' חופן של פעמים בלבד, בהברגות עדינות (חומר דק). שאר הזמן אני על מצב "קידוח".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במבגרה רגילה אני תמיד משתמש בקלאץ', למשל להרכבת רהיטים מספיקה דרגה 5 מתוך 15 במברגה שיש לי.

ולגבי מברגת אימפקט, רשמת בערך את מה שאני רשמתי, במילים אחרות. הן חזקות מאוד ולא עדינות כלפי החומר וההברגות, קל מאוד להדק יותר מידי, להרוס את התבריג או לבקע את העץ וכו'.

פורסם
במבגרה רגילה אני תמיד משתמש בקלאץ', למשל להרכבת רהיטים מספיקה דרגה 5 מתוך 15 במברגה שיש לי.

הרכבת רהיטים? אני לרוב בונה אותם מאפס :lol:

אני תמיד צוחק שחצי מהריהוט בבית בניתי לבד, והחצי השני מאיקאה- גם זה נחשב לDIY :lol:

הקטע הוא שאני לרוב, מעצלנות, לא מבצע שיקוע לראש הבורג. אז אני כבר משאיר את המברגה על מצב "קדיחה" ונותן לכח שלה לבצע את השיקוע. 90% מהזמן זה עובד, 10% מהזמן אני צריך להכין חלק חדש...

אני מקווה בקרוב להתארגן על מברגה נוספת. מספיק לי 10.8V, רק בשביל להבריג. למה נוספת? כי זה מחרפן אותי להחליף בין ביט למקדח לביט למקדח לביט וכך הלאה לאורך העבודה. יותר זריז להחליף מברגה שכבר יש עליה את הביט. ואם תצפה ביוטיוב, הרבה מאלו (אם לא כל אלו) שאני מחשיב למקצוענים, עובדים עם לפחות 2 מברגות (כבר ראיתי כאלו שיש להם 5, שזו הגזמה מוחלטת לכל הדיעות- אי אפשר לעבוד עם יותר מ-3 בו זמנית:lol:).

בעתיד הקרוב, הילטי חמודה 10.8 במחיר הוגן והגיוני תגיע אליי מאמאזון. לא מכיר את איכות המותג, אבל על הנייר נשמע בסדר גמור- אותה רמת כח (בניוטון מטר) שיש למקבילות שלה בבוש ומקיטה. אני חושש רק מיכולת השרידות של הכלי לאורך שנים. יש מותג מוכר וידוע שאני לא אוהב, מהסיבה הפשוטה שעל כל כלי מקולקל של בוש בזמנו ששלחתי לתיקון, שלחתי 6 כלים מהמותג הנ"ל לתיקון.

פורסם

בכלים עם סוללת ליטיום, אני חושב שצריך לחפש כאלו עם סוללות פשוטות, שאפשר להחליף תאים במידת הצורך, ובלי מנגנונים מסובכים שלא יאפשרו את זה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני ממש לא רואה את עצמי מחליף סוללות (תאים) בתוך הפלסטיקה של הכלים הללו... אפילו שאני חובב גם התעסקות עם דברים בסגנון, זה פשוט לא בשבילי.

פורסם

לא אמרתי שזה מסובך; אמרתי שזה לא בשבילי... לא נהנה מזה.

• תוכן חדש...