Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם.

אני משער שניתן ליישם מערכת רמקולים (סאב ושני רמקולים) ברכב.

אני מבין שייתכן ונצטרך ממיר מ12V ל220V שילקח ישירות מהמצבר.

אני גם משער שברגע שמשתמשים בממיר שכזה תפוקת הזרם של המצבר תרד בגלל הVoltage boost.

נוסף על כך אני משער שמערכות מחשב פחות עמידות לטילטולים מאשר מערכת שמיועדת לרכב.

הייתי רוצה לדעת בבקשה, האם השערותי נכונות?

האם ישנן בעיות נוספות שלא ציינתי?

האם מישהו מפה יישם זאת ברכבו ואם כן מה המסקנות, האם מומלץ או לא?

ברצוני ליישם מערכת מסוג לוג'יטק, סאב מוגבר ושני רמקולים נוספים.

בקיצור אשמח לכל דעה, עצה או המלצה בנושא.

תודה מראש,

איציק.

פורסם

דווקא מדובר במוצרים מאוד אמידים ומאוד פשוטים.

הבעיה העיקרית איתם שלרוב לא מדובר במוצרים איכותיים במיוחד וגם אם כן אתה לא ממש יכול לנצל אותם להספק גבוה במיוחד לפני שהסאב וופר מתחיל לעוות.

אבל אפשרי ביותר לביצוע, הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה או להמיר את ספק הכוח במגבר שלהם ל12V או להתקין ברכב ממיר מ12 ל220

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על המענה המהיר!

האם שימוש בממיר 12V ל220V שיפעל באופן קבוע ברכב אינו פוגע בתפקוד המצבר או על שאר הצרכנים ברכב?

האם לעניות דעתך יהיה נכון לשים פיוז הגנה מיציאת המצבר לכיוון הממיר?

תודה

פורסם

רוב המערכות של הבית משתמשות בשנאי שמוריד מ 220 ל 12 וולט בלי קשר.

אם הרמקולים שלך עובדים על 12v יכול להיות שתוכל להתחבר ישירות לרכב.

איזה מערכת רמקולים יש לך?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

זה רעיון לא רע.

יש מצב שנוכל לעשות מעקף לממיר DC בתוך המגבר סאב.

עדיין נצטרך סוג של פילטור, בטח איזה 100uF וגם 100nF מהמתח לאדמה.

אבדוק את הנושא.

פורסם

לפני שאתה נכנס לפרוייקט כזה, הייתי מציע אולי לחבר את הסט עם כבל מאריך ל-220V, למקם את החלקים באופן כלשהו (או מספר אופנים) ברכב ולראות אם השמיעה מספקת את הצרכים שלך בכלל ואם אתה מסוגל לשלוט בכיוונים שלה דרך מקור הניגון (סמרטפון? מקור אחר?).

פורסם

מבחינת הרכב ותצרוכת החשמל של סט כזה לא אמורה להיות בעיה - איזה אלטרנטור יש לך ברכב? מה זרם המוצא שלו? איזה מצבר יש לך ברכב?

אתה לא צריך לדאוג לזה יותר מידי - למשל ממיר מתח הכי פשוט בעולם מDC לAC בסדר גודל של 75 וואט - מתחבר לשקע מצת רגיל שלרוב יכול לספק עד 120 וואט הספק (10 אמפר ב12 וולט)

וגם אל תשכח שאם אתה שומע מוזיקה יומיומית - צריכת הזרם של המערכת סה"כ תהיה רחוקה מלהיות משהו מטריד גם בווליום שהרכיבים של הסט הזה כבר יתחילו לעוות בו ושם במילא אתה כבר לא תהנה לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על המענה.

אין לי מושג איזה אלטרנטור יש ברכב, מצבר גם אין לי מושג.

אבדוק את עניין המצבר.

זה סובארו אימפרזה 2002 ניו אייג' זה נקרא?

פנסים עגולים, אם זה עוזר בזיהוי.

מודה שאני די בור בענייני רכב.

כפי שציינתי אני כאן ללמוד :)

פורסם

זה מה שנקרא BUG EYE הפנסים האלו - אם זה המנוע הבסיסי אני מתאר לעצמי אלטרנטור באזור ה70-90 אמפר ומצבר צריך לבדוק אבל למערכת PC 2.1 זה לא אמור להיות בעיה.

הרכב אמנם לא חדש ומצב החיווט ותשתית החשמל לא אופטימלי - כאן אולי שווה לעשות קצת חידוש לחלק מהחוטים או להוסיף (שדרוג) את שלושת הגדולים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...