Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב עצר אותי שוטר על כך שרכבתי על אופניים (לא חשמליות) ועברתי במעבר חצייה בירוק אבל לא ירדתי מהאופניים והולכתי אותם ברגל.

אני רוכב שנים ומעולם לא קרה לי דבר כזה. נראה לי הזוי... גם אם יש תקנה נגד זה. החלטתם להתעמר ברוכבי החשמליות? למה אתם נטפלים לרוכב אופני ספורט שסה"כ יצא להתאמן בערב?

וההמשך יותר הזוי: השוטר הקליד את ת.ז שלי במסוף ואמר שלא מגיעה לי אזהרה כי ב 2013 קבלתי דו"ח על אי עצירה בעצור עם הרכב שלי. מה הקשר ?!?!?!

אגב, ב 2015 נשפטתי על העבירה הזאת ויצאתי זכאי כי השוטר עמד 503 מטר אווירי ממני ו 80 מטר נמוך ממני כך שלא יכול היה לראות את פס העצירה. (הבאתי תצלומי אוויר, מדידות GPS ומפות טופוגרפיות).

בקיצור, למה הם קושרים בין עבירות רכב שלי לרכיבת אופניים? גם הבן שלי בן 12 יקבל דו"ח?

ושאלה נוספת, עותק הדו"ח שקבלתי כל כך לא ברור שלא ניתן לקרוא אותו. ואם אני רוצה להתייעץ עם עו"ד בנוגע לדו"ח ולחפש טעויות, איך אני אמור לעשות זאת?

הדו"ח על 100ש"ח. איחלתי לשוטר גמר חתימה טובה והמשכתי לרכב....

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדינת חלם, אני קיבלתי דו"ח חניה משוטר וכשביקשתי לבטל אותו מפאת התחשבות באזרח [ נסיבות מקלות ] גם אמרו לי שבגלל שיש לי דו"ח תנועה מלפני כמה שנים אי אפשר לבטל.

אם הדו"ח היה ניתן לי על ידי פקח עירוני כנראה שכן הייתי יכול לבטל אותו.

פורסם

עניינית בנוגע למהות החוק, לא חלם, החוק הגיוני מאוד.

נהג שמתקרב למעבר חציה אמור וצריך לצפות התנהגות של הולך רגל שנמצא בסמוך לשפת הכביש, לא של רוכב אופניים שמגיע ב 20 קמש וחותך לו את הכביש "כי זה מעבר חציה, לי יש את הזכות".

מעבר החציה הוא להולכי רגל בלבד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתמול בערב עצר אותי שוטר על כך שרכבתי על אופניים (לא חשמליות) ועברתי במעבר חצייה בירוק אבל לא ירדתי מהאופניים והולכתי אותם ברגל.

אני רוכב שנים ומעולם לא קרה לי דבר כזה. נראה לי הזוי... גם אם יש תקנה נגד זה. החלטתם להתעמר ברוכבי החשמליות? למה אתם נטפלים לרוכב אופני ספורט שסה"כ יצא להתאמן בערב?

וההמשך יותר הזוי: השוטר הקליד את ת.ז שלי במסוף ואמר שלא מגיעה לי אזהרה כי ב 2013 קבלתי דו"ח על אי עצירה בעצור עם הרכב שלי. מה הקשר ?!?!?!

אגב, ב 2015 נשפטתי על העבירה הזאת ויצאתי זכאי כי השוטר עמד 503 מטר אווירי ממני ו 80 מטר נמוך ממני כך שלא יכול היה לראות את פס העצירה. (הבאתי תצלומי אוויר, מדידות GPS ומפות טופוגרפיות).

בקיצור, למה הם קושרים בין עבירות רכב שלי לרכיבת אופניים? גם הבן שלי בן 12 יקבל דו"ח?

ושאלה נוספת, עותק הדו"ח שקבלתי כל כך לא ברור שלא ניתן לקרוא אותו. ואם אני רוצה להתייעץ עם עו"ד בנוגע לדו"ח ולחפש טעויות, איך אני אמור לעשות זאת?

הדו"ח על 100ש"ח. איחלתי לשוטר גמר חתימה טובה והמשכתי לרכב....

ביצעת עבירה שקיימת בספר החוקים מזה שנים .

יש בה גם הגיון בייחוד במעבר חציה לא מרומזר בו אופניים יכולות להגיח במהירות ולחצות את הכביש ולהפתיע את הנהג שידרוס אותו חופשי כי לא הספיק לעצור בייחוד כאשר אתה עושה זאת בשעות החושך.

לגבי העבירה בה זוכית, תדאג כי יתוקן המרשם, ואז תוכל לבקש המרה לאזהרה אם יש לך וותק של 7 שנות נהיגה ו 5 שנים ללא עבירה.

כן יש קשר בין כל העבירות שעשית על חוקי התנועה, אפילו אם אתה הולך רגל.

תעלה לכאן הסתר פרטים אישיים

יש כאן חוקרי המגילות הגנוזות ומפענחי כתבי חרטומים עם תעודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין מה להעלות כי העותק שקיבלתי כל כך חלש שלא ניתן לקרוא כלום.

לדעתי ש בזה טעם לפגם כי אני לא יכול להתייעץ עם עו"ד או לחפש טעויות בדו"ח

פורסם

יש בה גם הגיון בייחוד במעבר חציה לא מרומזר בו אופניים יכולות להגיח במהירות ולחצות את הכביש ולהפתיע את הנהג שידרוס אותו חופשי כי לא הספיק לעצור בייחוד כאשר אתה עושה זאת בשעות החושך.

בהחלט יש הגיון, אבל הביצוע כמו תמיד. אם אין רכבים ושדה ראיה לא חסום, גם אז צריך לרדת מהאופניים ולחצות בהליכה?

במקום זאת אפשר לחייב לעצירה מוחלטת לפני מעבר חציה, מה שגם הולכי רגל אמורים לעשות, וככה למנוע את הסכנה של להפתיע את הנהג וגם לא לטרטר את הרוכב.

פורסם

מעבר החציה נועד להולכי רגל. ככזה רכיבה עליו מסכנת את הולכי הרגל החוצים.

יותר פשוט מזה אין.

פות"ש

לפעמים צילום של הדו"ח מבליט את הכתוב בו.

לא רואה

תפנה ליחידה המוציאה ובקש שיצלמו לך את המקורי הקריא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם אני חשבתי פעם שהאיסור לחצות במעבר נובע ממהירות והפתעת נהג, אבל עובדה שבמעבר חציה ייעודי לאופניים מותר לחצות ברכיבה.

מכאן שהאיסור נועד למנוע חיכוך בין רוכבים להולכי רגל.

ועקרונית הוא מוצדק, ועל אחת כמה וכמה כשמסת הרוכבים גדלה כל כך.

מצד שני, אם מסת הרוכבים כל כך גדולה, יועילו הרשויות להסדיר תשתיות ולסמן מעברי חציה לרוכבים ביותר משניים שלושה צמתים איזוטריים. כי אם רוצים לעודד תחבורת אופניים אי אפשר לצפות מרוכב שירד מאופניו כל 50 מטרים לאורך אבן גבירול.

פורסם

לא יודע אם באבן גבירול יש נתיב לאופניים על המדרכה או נתיב מופרד על הכביש.

בכללי מקום בו יש מעבר חציה מיועד לאופניים יש תמרור 137 המזהיר את הנהג על קיומו של מעבר חציה שכזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עניינית בנוגע למהות החוק, לא חלם, החוק הגיוני מאוד.

נהג שמתקרב למעבר חציה אמור וצריך לצפות התנהגות של הולך רגל שנמצא בסמוך לשפת הכביש, לא של רוכב אופניים שמגיע ב 20 קמש וחותך לו את הכביש "כי זה מעבר חציה, לי יש את הזכות".

מעבר החציה הוא להולכי רגל בלבד!

החלם הוא לא על זה שהבחור קיבל דו"ח אלא על זה שהוא מקבל דו"ח על עבירת תנועה עם אופניים ולא זכאי לאזהרה בגלל עבירת תנועה שביצע עם רכב.

בדיוק כמו שאני לא זכאי להמרה\ביטול\התחשבות של דו"ח חניה בגלל עבירת תנועה.

אין קשר בין השניים.

פורסם

לא רק אופניים ,גם הולך רגל שעובר באדום ויש לו רשיון נהיגה , ניתן להמיר קנס של 100 ש"ח לאזהרה, בתנאי שהוא עומד בתנאים.

פורסם

הייתי לבד במעבר, לא הולך רגל ולא עוד אופניים. האור היה כמובן ירוק. גם רכב לא היה באופק.

העניין הוא שאי אפשר להתאמן ככה אם כל כמה דקות צריך לרדת מהאופניים.

יש מושג של תקנה שהציבור לא יכול לעמוד בה, לדעתי זה מקרה שמתאים להגדרה. כמה שוטרים שלא תשים הציבור ימשיך לעבור מעבר חציה ברכיבה.

בנוסף, אני למדתי מזה שיתכן שמבחינת החוק עדיף לי לרדת לכביש לפני מעבר חצייה ולעבור על הכביש (אפילו באדום) כי את זה השוטרים לא אוכפים.

ועוד דבר אחד - ב 2002, לפני 15 שנה נגנב לי רכב ליסינג של העבודה. גם את זה ראה השוטר במסוף.

פורסם

יש מושג של תקנה שהציבור לא יכול לעמוד בה, לדעתי זה מקרה שמתאים להגדרה. כמה שוטרים שלא תשים הציבור ימשיך לעבור מעבר חציה ברכיבה.

מה שבאדום זה מה שאתה כתבת ,תאמין לי אחרי 3-4 דוחות שיקבל רוכב אופניים ,הרוכב יפסיק לרכב על מעבר חצייה .

פורסם
.

בנוסף, אני למדתי מזה שיתכן שמבחינת החוק עדיף לי לרדת לכביש לפני מעבר חצייה ולעבור על הכביש (אפילו באדום) כי את זה השוטרים לא אוכפים.

ועוד דבר אחד - ב 2002, לפני 15 שנה נגנב לי רכב ליסינג של העבודה. גם את זה ראה השוטר במסוף.

לרדת על הכביש - משמעו שרכבת על המדרכה?

יכול לספר על הרבה תקנות לא הגיוניות כאלה שהציבור לא יכול לעמוד בהן ונאכפות מדי יום ביומו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...