Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי סיאט איביזה אוטומט שנת 2010.

לאחרונה יש לי בעיה בגיר. כשמדליקים את הרכב נדלקת המנורה של המנוע (צהוב) והרכב מתחיל בהילוך D2.

כשמגיעים בערך ל-20 קמ"ש הרכב קופץ ישירות ל-D4. ומעל 40 קמ"ש הרכב כאילו נוסע על ריק, תוך כדי כדי קפיצה של הטורים.

בזמן נסיעה הרכב מתאמץ ו"משתעל", בעיקר אחרי עצירה.

אחרי ששילמתי 800 ש"ח על בדיקות ומחשב ופירוק כדי לבחון את הגיר במוסך העוגן בנתניה, נאמר לי שגילו שיש בעיה בגיר עצמו שהם לא יודעים בדיוק מהי, והמליצו לי לשלוח אותו לתיקון תמורת 12,000 ש"ח.

במקביל נאמר לי על ידם שעדיין ייתכן שזה לא יעזור כי יכול להיות שהבעיה היא בכלל במכטרוניקס.

קיבלתי הצעה מקבילה להחליף את הגיר לגמרי לגיר מיבוא, תמורת 8,000 ש"ח (לא במוסך מורשה), ואני נוטה לקחת אותה.

הפחד שלי הוא שאתקן את התקלה ולאחר מכן יתברר שזאת בכלל לא היתה הבעיה.

אני כבר לא באחריות (עברו יותר מ-5 שנים). הרכב עם 133,000 ק"מ.

אשמח לכל עצה וטיפ כיצד להמשיך מכאן.

תודה.

פורסם

אז תחפש פה בפורום : זו תקלה סדרתית במכטרוניק. החליפו לך פעם מכטרוניק? (מח גיר) כי זה היבואן כן חייב לך.

מכטרוניק עולה כ ₪8000

פורסם

אחרי ששילמתי 800 ש"ח על בדיקות ומחשב ופירוק כדי לבחון את הגיר במוסך העוגן בנתניה, נאמר לי שגילו שיש בעיה בגיר עצמו שהם לא יודעים בדיוק מהי, והמליצו לי לשלוח אותו לתיקון תמורת 12,000 ש"ח.

במקביל נאמר לי על ידם שעדיין ייתכן שזה לא יעזור כי יכול להיות שהבעיה היא בכלל במכטרוניקס.

אני רוצה להבין, שילמת 800 שקל על בדיקה - התשובה של הבדיקה "משהו בגיר לא יודעים מה זה" ושילמת על הבדיקה מחיר מלא? מה זאת אומרת "לא יודעים מה זה"? לא יודעים תבדקו, איך מוסך מרשה לעצמו לגבות בכלל כסף על הבדיקה אם התשובה שלא יודעים.

לך למוסך מומחה VAG מהמומלצים פה - ייתכן ויגלו שהשד פחות מפחיד והתיקון פשוט יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי המוסך יודע טוב מה יש לו אבל משחק אותה טיפש . יחליפו לו מח+מצמדים, יגבו סכום נאה ובא לציון גואל .

₪12000 מתאים בדיוק למצמדים+מח

פורסם

אכן כן... שילמתי 800 ש"ח פחות או יותר על כלום.

אני כותב כאן את ההודעה אחרי הרבה מריבות שהיו לי עם המוסך על זה.

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה, אני חושב שאכן אפנה לרון שקיבלתי עליו המלצות מהרבה מקומות גם מחוץ לכאן.

פורסם

עם תקלות כאלה צריך להיכנס למוסך יבואן או מוסך רון .

לא כל מוסך יכול לאבחן DSG ,זה יכול להיות מצמדים /מכטרוניק או הגיר עצמו .

פורסם
אני רוצה להבין, שילמת 800 שקל על בדיקה - התשובה של הבדיקה "משהו בגיר לא יודעים מה זה" ושילמת על הבדיקה מחיר מלא? מה זאת אומרת "לא יודעים מה זה"? לא יודעים תבדקו, איך מוסך מרשה לעצמו לגבות בכלל כסף על הבדיקה אם התשובה שלא יודעים.

לך למוסך מומחה VAG מהמומלצים פה - ייתכן ויגלו שהשד פחות מפחיד והתיקון פשוט יותר.

עברתי את אותו הסרט עם המוסך העלוב הזה לפני כמה שנים...המנוע שלי תקתק כמו טרקטור כשהוא קר, שמתי את הרכב במוסך העוגן כדי שיבדקו אותו בבוקר, התקשרו אליי למחרת עם הצעת מחיר של 9000ש"ח ובלי התחייבות לפיתרון התקלה.

העפתי את הרכב משם לרון שגם לא הצליח לאבחן את התקלה אבל את הניסיונות של החלפת חלפים עשה על חשבונו ולא על חשבוני וברגע שהחליף חלק והבעיה לא נפתרה הוא החזיר את החלק הישן שלי מבלי לחייב אותי, בסוף לאחר כל הבדיקות נשארתי עם 2 אופציות, להחליף מנוע קומפלט או לפתוח את שלי כדי להבין מה קורה שם.

העדפתי להחליף מנוע, מאז שקט תעשייתי.

פורסם
אם אתה רוצה יש מקום ממש טוב במרכז שמתעסק בגירים

ספי גירים סגולה בפתח תקווה

0573868964

0574561723

ספי מתעסק עם גירים אוטומטיים בלבד.

• תוכן חדש...