Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שכתוב בכותרת , מחפש רכב חדש למשפחה (אישתי תהיה הנהגת העיקרית ברכב )

התקציב הוא עד 200K (אולי מעט גמישות כלפי מעלה , אבל מעדיף להוציא פחות אם אפשר)

הדרישה העיקרית היא שברכב יהיו מערכות בטיחות מתקדמות אקטיביות (ולא מובילאיי ) ורצוי גם כמה שפחות התקנות מקומיות . וכמובן אוטומטי , אישתי לא מוכנה לנהוג על ידני

חשבתי על מספר רכבים Audi Q2 Beat + assistance Package , Ford kuga titanuim , Honda HRV

ואני פוזל גם קצת לעבר Mercedes A180 ,

אשמח לדעות או לרעיונות לרכבים נוספים באיזור.

בתודה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ה 3008 פרימיום. רמת האבזור הגבוהה.

מגוון ג'יפונים של קאיונדאי.

רוב מערכות הבטיחות עדיין בשלבי בטא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע על איזה רכב להמליץ לך, אבל לפני שאתה מתלהב יותר מידי ממערכות אקטיביות אתה מוזמן לקרוא כאן (קאיה נירו, יש התיחסות לקראת סוף המבחן), כאן (אירועים מחיי היום יום עם מערכות אקטיביות) ואת הפסקאות הפותחות כאן (מומלץ לקרוא הכל אבל הפותחות רלוונטיות לדיון).

הדעה שלי בעניין היא שהמערכות האלו עדיין בוסר ומשמשות בעיקר כמקדם מכירות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לכמה אנשים מיועד הרכב? לאשתך פלוס ילד או שניים וזהו?

מה גם שנראה שאתה פוזל ברצינות לסגמנט הפרימיום...

במידה וזה המצב, ה-Q2 שרשמת תהיה בחירה טובה.

אחרת, בחירתי היא הקוגה (כנראה שאהיה במיעוט בבחירה הזאת).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לא יודע על איזה רכב להמליץ לך, אבל לפני שאתה מתלהב יותר מידי ממערכות אקטיביות אתה מוזמן לקרוא כאן (קאיה נירו, יש התיחסות לקראת סוף המבחן), כאן (אירועים מחיי היום יום עם מערכות אקטיביות) ואת הפסקאות הפותחות כאן (מומלץ לקרוא הכל אבל הפותחות רלוונטיות לדיון).

אם חו״ח יקרה לך מקרה ואחת המערכות תציל אותך, אתה תדע להעריך אותה.

בתור אחד שיש לו ברכב בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית במהירות עירונית, התראת התנגשות,זיהוי הולכי רגל וניטור שטח מת אני חושב שמדובר במערכות מעולות ומצילות חיים (מדובר ברכב מודל 2011).

פורסם

אחרי שמערכת כזאת (בלימה אוטונומית) הצילה אותי מתאונה בטוחה כאשר נהגתי במרצדס באנגליה לפני מספר שנים ועצרה לי את הרכב בפניה שמאלה לא נכונה, (הגיע רכב בנתיב ממול) אני די חסיד של המערכות העצמאיות. באותו מקרה, גם אם הייתה מערכת התראה בלבד (סטייל המובילאיי) ספק אם הייתי מספיק להגיב בזמן. ולכן היות שבטיחות המשפחה חשובה, זה הקריטריון הראשי.

פורסם
לכמה אנשים מיועד הרכב? לאשתך פלוס ילד או שניים וזהו?

מה גם שנראה שאתה פוזל ברצינות לסגמנט הפרימיום...

במידה וזה המצב, ה-Q2 שרשמת תהיה בחירה טובה.

אחרת, בחירתי היא הקוגה (כנראה שאהיה במיעוט בבחירה הזאת).

יש לי שני ילדים בוגרים. ומבחינתי הייתי לוקח רכב קטן יותר. הגודל הוא הדרישה של אישתי.

וכן בתקציב הנל בהחלט לא מדובר על רכב מיני.

פורסם

רק ג'יפונים מעניינים אותכם? כי אם לא, תבדקו אולי יונדאי סונטה היברידית בגרסת לימיטד - איבזור עשיר מאוד, גם בטיחותי וגם נוחות.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2380/מבחנים/מבחן-דרך--יונדאי-סונטה-הייבריד

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם חו״ח יקרה לך מקרה ואחת המערכות תציל אותך, אתה תדע להעריך אותה.

בתור אחד שיש לו ברכב בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית במהירות עירונית, התראת התנגשות,זיהוי הולכי רגל וניטור שטח מת אני חושב שמדובר במערכות מעולות ומצילות חיים (מדובר ברכב מודל 2011).

אשמח לדעת איזה רכב יש לך?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
רק ג'יפונים מעניינים אותכם? כי אם לא, תבדקו אולי יונדאי סונטה היברידית בגרסת לימיטד - איבזור עשיר מאוד, גם בטיחותי וגם נוחות.

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2380/מבחנים/מבחן-דרך--יונדאי-סונטה-הייבריד

ארוכה בכ30 ס"מ למשל מפורד קוגה שהיא עוד הארוכה בדגמים שאני בוחן.

פשוט גדולה מדי לטעמי לרכב יום יומי.

פורסם
ה s60 החדשה כבר הוצגה ומציגה שיפור בכל תחום לעומת הנוכחית, לא כדי לחכות לחדשה?

אתה מתבלבל עם הXC60.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...