Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליכון (treadmill)

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סוגים יש? מה הפרמטרים שעליי לחפש? הכי חשוב - איפה ניתן לקנות ובאיזה טווח מחירים.

הדרישות שלי הן - מחיר כמה שיותר נמוך, אמינות.

* ההליכון בשביל הכלב. לכן כל מיני טריקים שטיקים וfancy shit שהליכונים יכולים לעשות פחות רלוונטי.

פורסם

עד כמה שזכור לי מה שחושב בהילוכנים זה הפרמטרים הבאים:

1. אורך הפס

2. רוחב הפס

3. משקל משתמש מקסימלי

4. בלימת זעזועים

5. מהירות מקסימלית

6. עם/בלי יכולת הגדרת שיפוע

7. יכולת קיפול

8. פיצ'רים של תוכניות, מדידת דופק וכו'

הליכונים ביתיים הם לרוב קטנים יותר, ולכן לא מתאימים לרצים רציניים, הם צרים מידי וקצרים מידי לריצה אמיתית ולא מספקים בלימת זעזועים.

מבחינת מקום בבית, הליכון מקצועי של ממש כמו שיש בחדרי כושר לא יתקל, אבל נראה שאתה לא זקוק לכך.

אתה מחפש הליכון לכלב, מה גודלו? לא דין פינצ'ר כדין דוג דה-בורדו מבחינת המידות הדרושות.

לאיזה מהירות הוא אמור להגיע? נתקלתי בכלבים שמתאמנים בהליכון, אבל במהירויות נמוכות, נשמע לי לא בטיחותי לאמן כלב בריצה של ממש על הליכון, אבל אין לי נסיון אישי (יש תמיד מתג בטיחות קשור בחוט שעוצר את המנוע במקרה של נפילה, אבל עדיין יכולים להפצע).

פורסם

יד 2 אני מפחד לקנות חתול בשק - הליכון עם תקלה שיפסיק לעבוד ואין ״אבא ואמא״ לפנות אליהם.

הכלב יעשה הליכות במהירות לא גבוהה במיוחד במשך כ-40 דק׳. הכלב הינו פיטבול.

פורסם

האמת היא שלכלבה שלי בזמנו קניתי ביד 2 ב500 שח. החזיק יופי מעל שנתיים עד שקנינו אחד גם לאשתי וזרקנו או מכרנו את הקודם. כבר לא זוכר.

אנשים קונים ומשתמשים כקולב. לא יודע כמה הייתי מודאג מתקולים כל עוד רובם שוכבים ובעיקר מעלים אבק ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...