Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועד קבלת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לפיג'ו 3008 פרימיום דיזל חדשה שהזמנתי. אמורה להגיע בדצמבר.

מבחינת תוכנית עבודה - הרכב הזה הוא מבחינתי רכב עבודה ואני הולך למשוך מהחברה שלי החזרים מלאים עליו, ובעוד 3 שנים בדיוק להחליף אותו בטרייד אין (קיבלתי מסמך התחייבות לקניה במחיר מחירון - נזקים) או למכור באופן פרטי.

השאלה אם יש לחודש העליה על הכביש משמעות במצב כזה, אם הרכב יהיה דצמבר 17 או ינואר 18 במקרה שאני לא אסכים לקבל אותו כשהוא יגיע בדצמבר.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

בטרייד אין של רוב החברות לא משלמים לפי חודש עלייה זאת אומרת שיחישיבו לך את המחירון של 2017 במקום 18 מה שיתבטא בהרבה מאוד כסף שאתה תפסיד לכן עדיף לחכות חודש

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

לחודש העליה יש משמעות, ואינני רואה סיבה שלא יאפשרו לך למשוך את הרכב בינואר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדיף ינואר

רשמת שזה הולך להיות רכב עבודה, תבדוק שהק"מ השנתי שלך לא הולך לחרוג ממה שכתוב בתקנון הטרייד העתידי.

STI 2004

פורסם

טוב לדעת. כמובן שהנציג בלובינסקי הוא זה שאמר לי ההפך ממכם ושכן מסתכלים על חודש העליה על הכביש, אבל כמובן שהוא רק רוצה למכור ומראש אמרתי לו שאני אעשה חושבים אם אני מסכים לקבל בדצמבר או שהוא יאלץ לחכות לינואר(ואם לא יסכים תבוטל הרכישה..)

תודה לכולם

• תוכן חדש...