Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל.

במחירים הם דיי זהים ושניהם עונים לי על הצרכים.

שזה בעצם רכב משפחתי נח עם קצת כח.

אשמח לשמוע דעות שלכם.

ואם יש מחלות שאני לא מכיר.

פורסם

פתחתי נושא דומה ומה שכתבו שם בערך היא,שהמאזדה תשמור לאורך זמן על ערך גבוה יותר (איך בדיוק המיצובישי והמאזדה באותו מחיר אני לא יודע,אתה מדבר על מאזדה 3 ספיריט ? כי אם כן,אין מצב שבאותו שנתון יש אותו מחיר,הפער הוא 20,000 לטובת המיצובישי ועוד שנתון בהשוואה פשוטה לשנתון 2015 לפחות).

בנוסף,המיצובישי בעלת גיר רציף והיא תהיה פחות חסכונית מהמאזדה.

הנאה מנהיגה- המאזדה תהיה מהנה יותר ומבחינת אמינות- שתיהן אמינות.

חשוב לשים לב,לטיפול שיש לעשות במיצובישי לגיר הרציף ב 100,000 ק"מ או 6 שנות קיום של הרכב-טיפול טיפה יקר מהממוצע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בניגוד לתגובה מעלי ...המיצובישי תהיה חסכונית מהמזדה בגלל הגיר הרציף

כמו כן בגיר הרציף של המיצובישי לא צריך לעשות טיפול כל 100 אלף, אלא כל 60 אלף או חמש שנים להחליף את השמן שהוא יקר -בערך 850 שקל וזהו. {לא שיפוץ ולא שום דבר אחר}

• תוכן חדש...