Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לשמוע ממי שיודע ומבעלי נסיון:

רוצים לנסוע לטיול 5 -6 ימים באירופה וממש בא לנו לעשות את הטיול בקראוון בשביל החוויה,הנוחות, הערך המוסף והביחד.

התאריכים הם מה 23 עד ה 29 לספטמבר.

אנחנו זוג + 6, הקטן בן 3 והגדול בן 16.

מה שאומר שאנחנו צריכים קראוון שיכול להכיל 8 אנשים בנסיעה ולינה.

הטיול הוא טיול בטבע ולא עירוני, רוצים מסלולים קצרים וקלים, לבקר בתצפיות ולראות הרבה ירוק ומים.

ראיתי במספר מקומות המלצות לשכור את הקראוון בגרמניה ומשם לצאת לטיול, לכן כרגע המחשבה היא על טיול באוסטריה שנראית לנו יעד מתאים מבחינת הצפיות.

1. מכירים חברות שמשכירות קראוונים שמתאימים ל 8 אנשים? (יש לי רשיון c/ג') באתרים של החברות הישראליות נראה שאין להם משהו מתאים.... דגמים או קטגוריות מומלצות?

2. אשמח ממש לשמוע המלצות/דיס המלצות לטיול כזה מבחינת ההתנהלות עם הקראוון, האחזקה הטיפול בו, הנהיגה וההתנהלות מול חברת ההשכרה, חניונים ומקומות מעניינים.

3. אוסטריה, היעד המתאים לטיול כזה? מקומות יפים שלא כדאי לפספס וכל מידע חשוב או מעניין.

 

תודה מראש לעונים!

פורסם (נערך)

אין לי ניסיון בעניין, אבל בכל זאת כמה הערות:

1. האירופים אינם מורגלים במשפחות בסד"ג שלך. למצוא, למשל, מלון או צימר מתאימים לא יהיה פשוט (אם כי בהחלט אפשרי. בעיקר צימרים, הקרוים FeWo או Zimmer).

2. הלוגיסטיקה של משפחה גדולה וצעירה (אתה מומחה בזה פי כמה ממני) יחד עם ממדי הרכב מכתיבים מסלולים קצרים.

3. האם יש לך ניסיון בנהיגה ברכב כזה, שהוא על גבול המשאית? כדי להגיע לאתרים המעניינים תזקק לנהיגה בכבישים צרים ומפותלים, כאלה שכבישי הגליל לידם אוטוסטראדות. זה מסוג הדברים שצריך ללמוד - כנראה תוך כדי תנועה (תרתי משמע).

4. לפי התכנית שלך איזור זלצבורג יהיה מצוין. השדה הקרוב הוא מינכן שעלול להיות מסורבל, מרחק הנהיגה כ-200-250 ק"מ לפי היעד המדוייק. יש בדרך מרכזי קניות להצטיידות, אבל חלקם נסגרים מוקדם.

5. בעיר זלצבורג עצמה בה תוכלו לבלות איזה יומיים, ולא חסרים אתרים ברדיוס של כ-100 ק"מ. העניין הוא שלאור גודל המשפחה, גיל הילדים וסוג הרכב הדרוש לך כנראה שתכנית שתקח למשפחה "סטנדרטית" 4 ימים תצריך אצלך שבוע. מה הייתי מציע: מכרות המלח, הסכר ההידרואלקטרי ליד קאפרון, עליה לקיצשטיינהורן (3 רכבלים בזה אחר זה) אבל רק אם מזג האויר טוב (נתקלתי שם בסופת שלגים ב-31 ביולי, בהחלט חוויה לישראלי המצוי, אבל עלול להיות לא כיף כאשר צריך להשגיח על להקה גדולה וצעירה כאשר הראות מוגבלת ל-1-2 מ'). מערת הקרח - רק אם אתם מוכנים לטפס (ההליכה מהחניה לכניסה וכן מראש הרכבל למערה עצמה הן בעליה משמעותית). על אלה תוכל להוסי, עוד מקומות ככל שיותיר הזמן.

5. חניוני קמפינג וקאראוואנים מקובלים מאד, אבל, כאמור, אין לי ניסיון אישי מעבר לתצפית עליהם מהדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...