Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשכור מכונית לחופשה בצפון אמריקה. אני מתחיל בקנדה, עובר לארה"ב (רוב הטיול) וחוזר לקנדה.

1. אני זקוק לשקעי USB ו-AUX ברכב. איך אוכל לודא שהרכב שאזמין כולל אותם (מדובר בקטגוריה הבסיסית והזולה ביותר)?

ואם הוא לא - מה החלופות להטענת הפלאפון וחיבורו לצרכי ווייז ומוזיקה (בהנחה שאין בלוטות' ברכב)?

2. אני רואה שבקנדה אין הגבלת ק"מ אבל בארה"ב אסור לי לעבור את ה-300 ק"מ ליום (בממוצע אני מניח). אז איך הם יכולים לדעת שעברתי על המגבלה? כלומר, איך הם יכולים למנוע ממני לטעון שכמעט כל הקילומטרים ננהגו בקנדה?

תודה.

פורסם

1. פשוט לשאול לפני שאתה שוכר. מייל קצר ייתן לך את המענה.

2. אני מניח שמה שאתה סוגר מולם בחוזה ההשכרה, זה מה שיהיה. שכרת בארה"ב ורשום בחוזה 300 ק"מ ליום? לא משנה איפה נהגת.

שכרת בקנדה ורשום נסועה ללא הגבלה? סע לאן שבא לך. מה שכתוב בחוזה, זה מה שיקבע. אני לא חושב איכפת להם איפה נסעת מבחינה גיאוגרפית.

לא יודע איך זה עם השכרה בארה"ב/קנדה, אבל כבר יצא לי לראות חברות השכרה באירופה שכותבות בחוזה שאסור לך לעבור עם הרכב למדינה אחרת במהלך תקופת ההשכרה. לא הצלחתי להבין למה, אני מניח שזה קשור לענייני ביטוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא פשוט לעבור עם רכב שכור מקנדה לארה״ב. תבדוק שחברת ההשכרה ממנה אתה שוכר מאפשרת לך את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

1 אתה יכול לבוא עם מתאם מצית usb . לא מכיר רכב בלי שקע מצית

2. מה שקובע זה החוזה שעליו אתה חתום, שנקבע במקום שבו אתה מקבל את הרכב. לא ברור מאליו שמותר לך לעבור את הגבול עם הרכב. תברר שלא יהיו לך הפתעות

פורסם

1. נכון, אבל למיטב הבנתי זה עסק דינמי והרכב הספציפי לא נקבע כבר עכשיו אלא רק הקטגוריה (לכן הם תמיד טורחים לכתוב "או רכב דומה לו").

2. אולי לא הבהרתי עצמי כמו שצריך. המכונית תישכר בקנדה ופרטי ההשכרה מפורטים בהודעתי הראשונה, על פיהם כן אכפת להם היכן אני נוסע.

פורסם

לא הייתי סומך על השקעי USB, רוב השקעים מספקים חצי אמפר, שלא מספיקים כדי להטעין את הטלפון עם וייז פעיל. קח איתך ממיר טוב משקע מצת לUSB.

אם אתה ממש חייב AUX, תבדוק לפני שאתה חותם על האוטו. לפני חצי שנה שכרתי Infiniti QX70 שלא היה בה לא AUX ולא Bluetooth, הזוי לרכב ברמת מחיר הזאת, אבל קיים. לעומת זאת ביונדאי טוסון היה גם וגם.

פורסם (נערך)

אישית אני משתמש ביום יום במטעני שקע מצית מתוצרת Tronsmart עם 4 יציאות של 2 אמפר כל אחת (אחת היציאות היא QC). מספיק לי למצלמת דרך ו-2-3 טלפונים\טאבלטים. חשוב שגם כבלי הטעינה יהיו איכותיים ויעמדו בזרם הגבוה. לוקח כזה גם לחו"ל.

מטען מסוג זה (יש גם של Aukey, Blitzwolf ועוד כמה יצרנים מוכרים) עולה סביב $15-20 אבל שווה את ההשקעה, הוא ישמש אותך לטווח ארוך.

הערה קטנה - אל תסמוך על שקעי USB גם בטיסה וברכבות, ואפילו שקעי 110/220V ברכבות. יש להם נטיה לא לטעון את הטלפון. מצד שני עלולים לא להרשות לך להשתמש במטען נייד בטיסה, לא מזמן היתה שריפה במטוס בגלל מטען נייד (אאל"ט זה היה בלופטהנזה, והדליקה כובתה מיד על ידי הצוות).

לגבי בחירת הרכב - אתה בוחר קטגוריה. והשיוך לקטגוריה בחברות ההשכרה יכול להיות "יצירתי" מאד. מעבר לכך - רמת הגימור יכולה להיות בסיסית או גבוהה וגם מצב הרכב עצמו יכול להיות חדש עם 5 ק"מ על השעון, אבל גם רכב שחוק (בשכירות האחרונה שלי, בבלגרד, קיבלתי רכב עם 104,000 ק"מ על השעון, והילוך שישי שלא השתלב. אני מניח שהאמריקאים יותר טובים, אבל אין לי ניסיון בצד ההוא של השלולית).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...