Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם פגו 3008 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני פונה לאלו שיש להם ניסיון עם רכבי פגו (בכללי למי שיש 3008 חדשה אז בכלל מדהים) רציתי לדעת האם יש תקלות ברכב (האם הוא רואה הרבה מוסך)? ובכללי איך הרכב מרגיש (אני אעשה נסיעת מבחן אך רק רוצה לשמוע את חוות דעתכם).

תודה לעונים.

פורסם

אין לך מה להסיק מהדגם הקודם שאין בינו ובין הדגם החדש דבר מלבד הסמל...

לגבי הדגם החדש, בהתחשב שהרכבים הכי ״ישנים״ על הכביש בני שישה חודשים לא נראה לי שהם כבר זכו לבלות הרבה במוסך [emoji4]

בכל אופן יש פה אין סוף שרשורים בעניין, וגם מבחן דרכים, אבל הרכב באמת נהדר ומבחינות מסויימות אין לו מתחרים ברמת המחירים שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הדגם חדש לחלוטין - המכללים (מנוע/גיר) משרתים כבר כמה שנים בדגמים אחרים של הקונצרן ללא בעיות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...