Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי מיצובישי ספייס סטאר לפני כמה ימים.

נראה סבבה והכל.

מחירון - 39,500. משוקלל - 40,500.

הרכב בן 4. טסט לשנה+ (עשה עכשיו טסט כשהתאריך לטסט עוד 4 שבועות).

טופל בגדול במוסך מורשה (בלוח טיפולים שנתן לי חסר טיפול אבל לא את האחרון).

קילומטראז' סביר (78,000).

ירד ל34,000.

האם המחיר סביר לנתונים?

כמו כן, האדם נראה לא בעניינים. יש מצב שהוא באמת כזה אבל אני רוצה לפקוח עיניים אולי הוא משחק אותה תמים...

יש משהו שהוא עלול להסתיר?

ומה כדאי לבדוק כדי לוודא שככל הנראה הכל בסדר?

בעיות מיוחדות בכל מקרה כרגע לא ראיתי..

אשמח לחוות דעתכם.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

ע"פ המחירים שמבקשים ביד 2 המחיר נראה בתחום הסביר.

האם הרכב יד ראשונה? אחרי השכרה/ליסינג?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק שהוא הבעלים הרשום של הרכב, תעשה סיבוב ותתרשם מהרכב, תנסה לחפש סימנים לפחחות/תאונות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אפשר לבדוק בעלויות קודמות בעזרת כרטיס אשראי של בעל הרכב הרשום שאתה רוצה לבדוק נתונים עליו (עולה עשרה שקלים)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טוויסט בעלילה -

הגענו היום לעשות בדיקה ומסתבר ש... יש לרכב מכה בקצה שילדה משמעות נמוכה.

יאמר לזכותו שהוא שילם על הבדיקה מכיוון שהתחייב לשילדה לפני הבדיקה.

המכון בדיקה אמר שאין לזה שום משמעות בתכלס מלבד הסחירות.

מה אתם אומרים? אכן זה חסר משמעות?

ואם כך - באיזו הנחה הקנייה תיהפך למשתלמת?

היי,

ראיתי מיצובישי ספייס סטאר לפני כמה ימים.

נראה סבבה והכל.

מחירון - 39,500. משוקלל - 40,500.

הרכב בן 4. טסט לשנה+ (עשה עכשיו טסט כשהתאריך לטסט עוד 4 שבועות).

טופל בגדול במוסך מורשה (בלוח טיפולים שנתן לי חסר טיפול אבל לא את האחרון).

קילומטראז' סביר (78,000).

ירד ל34,000.

האם המחיר סביר לנתונים?

כמו כן, האדם נראה לא בעניינים. יש מצב שהוא באמת כזה אבל אני רוצה לפקוח עיניים אולי הוא משחק אותה תמים...

יש משהו שהוא עלול להסתיר?

ומה כדאי לבדוק כדי לוודא שככל הנראה הכל בסדר?

בעיות מיוחדות בכל מקרה כרגע לא ראיתי..

אשמח לחוות דעתכם.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

הספייס רכב די פופולרי כך שמניח למצוא אחת ללא קצה שילדה לא תהיה בעיה.

אמנם אין לזה משמעות בטיחותית אך כן מסחרית.

אם המוכר מוכר במחיר אטרקטיבי ביחס למוצע ביד 2 הייתי שוקל.

כמו כן תבקש לראות ירידת ערך שקבע השמאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה - כמה הורדה תהפוך את זה לאטרקטיבי?

הספייס רכב די פופולרי כך שמניח למצוא אחת ללא קצה שילדה לא תהיה בעיה.

אמנם אין לזה משמעות בטיחותית אך כן מסחרית.

אם המוכר מוכר במחיר אטרקטיבי ביחס למוצע ביד 2 הייתי שוקל.

כמו כן תבקש לראות ירידת ערך שקבע השמאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אנחנו לא נביאים, ולכן קשה לומר כמה. אישית אני ממליץ לאנשים להמנע ממכוניות כאלה כי בשוק יש עודף היצע ולכן גם אם תרכוש בהנחה נכרת - אף אחד לא יכול להבטיח לך מה יקרה כשאתה תרצה למכור הלאה, במצב השוק הנוכחי - יתכן אפילו שלא יהיו מתעניינים בכלל - מה תעשה אז?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כמה זה משמעותי? כנראה שמאוד.

הרכב הזה נמכר לא מעט בגיזרת 0 ק"מ מליסינג, יש ממנו גם ימבה השכרות וליסינג על אמת.

זה אומר שהשוק מוצף - והפחתה של 15% כמו שקיבלת ממנו זה ממש המינימום של המינימום שצריך להוריד היום כדי למכור - ברמת העיקרון זה גם היה בכיף יכול להיות 32K.

כמה צריך לרדת עוד במחיר כדי למכור? לדעתי עוד 15% וזה משתלם עבורך. ז"א שהמחיר המקסימלי שאתה צריך לשלם עבור הרכב הוא 28K.

האם הבעלים של הרכב הוא יד 1? אני מהמר שלא, כי הבעלים לא היה מתחייב על שלדה אם היה יודע שיש תאונה לרכב.

מציע לך לבדוק האם הבעלים הקודמים הוא ליסינג או השכרה. ייתכן ותגלה הפתעות שמראש היו מחייבות הפחתה ל-32K עוד לפני מיקוח!

פורסם

לא הבהרתי את עצמי...

ההפחתה ל34,000 היתה בלי קשר למכה בשלדה.

לאור המכה בשלדה הקפאנו את הרכישה להתלבטות מחודשת...

הרכב יד שנייה אבל המכה בשלדה קרתה ב"משמרת שלו".

רכב נכנס בהם, ביקש שבמקום להפעיל ביטוח הוא ישלם את כל התיקון. הרכב תוקן במוסך מורשה. אבל... מכיוון שלא היה ביטוח גם לא נכנס שמאי להערכת נזק (שהיה מגלם, ברמה מסויימת, גם את המכה בשלדה).

אציין שזה נשמע כמו תירוץ מוזר... אבל... הוא שילם את הבדיקה בגלל שהתגלתה מכה בשלדה כך שלא נראה שניסה להעלים את זה. הוא באמת לא מבין בהתנהלות הזאת, יש גם כאלה...

הרכב היה יד ראשונה פרטי. גם לפי רישיון הרכב וגם בטופס גילוי נאות שאוטודיל חתמו מולו כשהוא רכש את הרכב.

כיוון ה28 אולי באמת יהיה סביר...

כמה זה משמעותי? כנראה שמאוד.

הרכב הזה נמכר לא מעט בגיזרת 0 ק"מ מליסינג, יש ממנו גם ימבה השכרות וליסינג על אמת.

זה אומר שהשוק מוצף - והפחתה של 15% כמו שקיבלת ממנו זה ממש המינימום של המינימום שצריך להוריד היום כדי למכור - ברמת העיקרון זה גם היה בכיף יכול להיות 32K.

כמה צריך לרדת עוד במחיר כדי למכור? לדעתי עוד 15% וזה משתלם עבורך. ז"א שהמחיר המקסימלי שאתה צריך לשלם עבור הרכב הוא 28K.

האם הבעלים של הרכב הוא יד 1? אני מהמר שלא, כי הבעלים לא היה מתחייב על שלדה אם היה יודע שיש תאונה לרכב.

מציע לך לבדוק האם הבעלים הקודמים הוא ליסינג או השכרה. ייתכן ותגלה הפתעות שמראש היו מחייבות הפחתה ל-32K עוד לפני מיקוח!

פורסם

ככלל אתה צודק. אם הוא היה אומר לי בטלפון שיש בעיית שלדה לא הייתי בא לראות את הרכב.

העניין הוא שכבר ראיתי את הרכב, הרכב נראה מתאים מבחינת כלל הפרמטרים, שללתי הפתעות שיכולות לצוץ בין השיחה בטלפון ללראות את הרכב בפועל.

בנוסף אני גר בגולן וזה שהוא גר קרוב ולא צריך ליסוע רחוק זה עוד יתרון.

ו... הרכב כבר עשה בדיקה. אמנם לא על חשבוני אבל יש פה עוד חיסכון מול קנייה של רכב אחר. וטסט לשנה וכמה שבועות.

השאלה אם לדעתך, בהנחה שהוא עושה הנחה משמעותית ושכשאמכור את הרכב בעוד 4-5 שנים הוא גם ככה יהיה שווה כנראה 15k גג, אולי בהנחה של 6k כן יהיה שווה לקנות. ואז גם אם ירוידו אותי בחצי בגלל השלדה כשאמכור זה יצא בערך אותו דבר...

מה דעתך?

אנחנו לא נביאים, ולכן קשה לומר כמה. אישית אני ממליץ לאנשים להמנע ממכוניות כאלה כי בשוק יש עודף היצע ולכן גם אם תרכוש בהנחה נכרת - אף אחד לא יכול להבטיח לך מה יקרה כשאתה תרצה למכור הלאה, במצב השוק הנוכחי - יתכן אפילו שלא יהיו מתעניינים בכלל - מה תעשה אז?
  • תוכן חדש...