Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכב ראשון בבקשה עד 13k קילומטרז נמוך. אוטומטי. אין צורך ברכב גדול או תא מטען גדול.

איזה רכב אני יכול להביא בתקציב הזה .. זה רכב ראשון .. אני צריך אותו לרוב לנסיעות בתוך העיר ומדי פעם מחוץ לעיר . שיחסוך דלק ושלא יהיה מלא תקלות

עריכה אחרונה על ידי Alonattias
פורסם

פיאט פונטו דינמיק תתאים לדרישות, גם יונדאי גטס גם תתאים למרות שהיא קצת פחות חסכונית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמינות, אך רחוקות מלהיות חסכוניות, ניתן לומר שהן אפילו שתייניות (במיוחד האלנטרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אמינות, אך רחוקות מלהיות חסכוניות, ניתן לומר שהן אפילו שתייניות (במיוחד האלנטרה)

אז איזה רכב חוץ מיודנאי גטס ופיאט פונטו אפשר ? נגיד אני מעלה תקציב ל 15K

פורסם

2000 שקל לפה או לשם לא ישנו את התמונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ניסאן מיקרה, פיג'ו 107/סיטרואן C1 (פיג'ו/סיטרואן עדיף ידניות בלבד)

פיאט פונטו גרנדה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חושב שאתה יכול לחפש סוזוקי אלטו אוטומט. אוטו פשוט ואמין, אין סיכוי שיהיו לך תקלות מאסיביות שישביתו אותך.

יש כאלה בנות 6-7 ולדעתי התקציב פלוס מינוס מתאים - גם אם מישהו דורש 25K או אפילו קצת יותר, אל תתבייש להציע 20K.

פורסם

סוזוקי אלטו ידנית במצב סביר בתקציב הזה - אפשר למצוא בקלות, אוטומטית לדעתי ימצא רק טחונה - אין הרבה היצע של אוטומטי גם ב-25 ונראה לי שלצפות מבעלים שירד 30% מתחת למחירון בדגם שהשוק שלו די טוב - זה קצת יותר מדי.

ואל תשכח שה-20 הללו זה אחרי עליה מ-13 - כך שיכולות ה"מתיחה" מוגבלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
סוזוקי אלטו ידנית במצב סביר בתקציב הזה - אפשר למצוא בקלות, אוטומטית לדעתי ימצא רק טחונה - אין הרבה היצע של אוטומטי גם ב-25 ונראה לי שלצפות מבעלים שירד 30% מתחת למחירון בדגם שהשוק שלו די טוב - זה קצת יותר מדי.

ואל תשכח שה-20 הללו זה אחרי עליב מ-13 - כך שיכולות ה"מתיחה" מוגבלות.

יונדאי אקסנט

דייהטסו סיריון..

לא שווה ?

פורסם

לדעתי הסיריון היא overrated ולא שווה לרדת כמה שנתונים בשבילה, הגטס עדיפה בשל מחיר קניה יותר זול וחלפים זולים יותר.

האקסנט - כנ"ל - לא חסכונית, ומחייבת ירידה בשנתון ללא יתרון כלשהו.

האופציות שהבאתי יביאו אותך לשנתונים 2010/2011 ואולי אפילו 2012. וחלק גדול מאד של האמינות ועלות אחזקת הרכב תלוי בגיל שלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

מחפש רכב אמין עד 20K. אוטומטי בלבד.

חסכוני בדלק חשוב. נסיעות בתוך העיר ברוב. מדי פעם מחוץ לעיר . (לא מכוניות צרפתיות)

חשבתי בינתיים על פי מה שאנשים אומרים :

דאהייטסו סיריון. 07-09

יונדאי אקסנט. 07-09

פיאנט פונטו גראנדה 2010+

סוזוקי אלטו 2010+ לא מתלהב ממנה מנוע קטן.

ניסאן מיקרה 2010+

יונדאי i10/i20/i30 שאני יכול למצוא ב20

זה כל מה שהמליצו לי.

עריכה אחרונה על ידי Alonattias
  • תוכן חדש...