Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט לאון שנת 2017 דגם סטייל, קיבלתי אותה מהסוכנות לפני כשבועיים, ברכב יש מערכת סטרט סטופ, כאשר אני עומד עם הרכב בערך 2 דקות המנוע כבה ואני צריך להניע שוב עם המפתח האם זה תקין?

ובנוסף לא תמיד הסטרט סטופ עובד נניח לפעמים רק כאשר אני מכבה את המזגן אז הרכב כבה.

האם זה תקין? תודה מראש!

פורסם

לגבי המזגן תקין.

לגבי הכיבוי מנוע תבדוק בספר רכב,

בקליאו שלי גיליתי שבמידה ואני עומד ופותח את החגורה(לדוגמא כשצריך לשלם ביציאה מהחניון) המנוע נכבה לחלוטין ודורש הדלקה מחדש - קרה לי כבר כמה פעמים שחטפתי גל צפירות שהרכב נכבה לי אחרי ששילמתי בחניון ותקעתי את כולם מאחורה כי ולקח לי זמן להניע חזרה את הרכב(להוציא את המפתח להכניס קוד מחדש ולהכניס חזרה ולהתניע עם הכפתור).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא חשבתי על זה אבדוק ואעדכן פשוט זה נראה תקלה הזויה כי זה או שהרכב נכבה ונדלק והכל תקין או שלא נכבה בכלל או שנכבה וצריך להניע מחדש.

יש למישהו את הרכב הזה ויודע על מה מדובר?

פורסם

כשאתה עומד עם הרכב אתה מעביר ל N או P ? במידה וכן זו הסיבה שאתה צריך לעשות חצי סיבוב עם המפתח כדי להניע

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

זה תקין. בעמידה ממושכת המנוע נכבה וצריך להפעיל מחדש..

זה לא יקרה לך ברמזור, זה קורה בעיקר בעמידה ממושכת בחניות למשל...

פורסם
זה תקין. בעמידה ממושכת המנוע נכבה וצריך להפעיל מחדש..

זה לא יקרה לך ברמזור, זה קורה בעיקר בעמידה ממושכת בחניות למשל...

ואם אתה תקוע בפקק כבד שאורכו הוא יותר מ2 דקות? אז צריך להתניע מחדש?

כל הקטע של הSTART STOP זה שהמנוע כבוי בזמן שאין תזוזה, לא שאני יצטרך להתניע מחדש את האוטו בכל פעם שהפקק הוא ארוך..

פורסם

מעצבן,

זה אחת הסיבות שכל עליה לרכב אני מנטרל את מערכת הstop-start בקליאו - חלקן פשוט מרגיזות בצורה בלתי נסבלת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רשום לי ככה בספר רכב:

תנאים בסיסיים למצב start stop

1.דלת נהג חייבת להיות סגורה

2.חגורת הבטיחות של מושב הנהג חייבת להיות חגורה

3.מכסה תא המנוע חייב להיות סגור

4.הרכב חייב לנוע במהירות מעל 4 קמש

5.אסור שיהיה ברור מחובר

פורסם

לגבי כיבוי המערכת - אמור להיות כפתור איפשהו בדשבורד/ליד ידית ההילוכים.

וכמו שצויין, לגבי התניות עבודת המערכת תבדוק בספר הרכב.

חלק מההתניות הן גם שמן שהגיע לטמפ׳ עבודה, הגה ישר (ולא מופנה ימינה שמאלה וכו׳) ועוד.

לגבי זה שהרכב נכבה לגמרי - נשמע כמו תקלה כלשהי במערכת.

הלאון שלך ידנית או dsg?

ברכב בעל גיר ידני המנוע נדלק שוב כשלוחצים על הקלאץ׳. גם אם נכבה הרכב עקב זינוק לא טוב, לחיצה על הקלאץ׳ מניעה אותו שוב ללא צורך בהדלקת הרכב מחדש.

מצורפת תמונה של הכפתור:

IMG_5393.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...