Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לרכב, הנעתי בנגיעה, נסעתי ועשיתי פרסה, חזרתי הביתה כי שכחתי משהו.

נכנס לרכב שוב, מנסה להניע - נאדה.

אין סוויץ, מנורות לא נדלקות, אין תגובה כלל.

ספיריט - לא נדלק (ובדרכ אפשר להדליק אותו גם כשהרכב כבוי)

מנורות קדמיות - יש אור, כלומר לא מצבר.

סוויץ ? צילמתי את החיווטים מתחת להגה.

IMG_20170716_182112.jpgIMG_20170716_182117.jpgIMG_20170716_182120.jpgIMG_20170716_182123.jpgIMG_20170716_182128.jpgIMG_20170716_182133.jpgIMG_20170716_182136.jpg

* חוטים לבנים עבים זה של הרמקולים, זה רק עובר שם.

יש מחבר אחד גדול שלא מחובר לכלום, ומחבר אחד קטנצ'יק, אין משהו רופף נוסף, ניסיתי לשחק עם החוטים, לא עוזר.

איך אני מתחיל דיאגנוסטיקה ?

פורסם

תשמע... יש לך שם בית זונות על ה-ACC (החוט הצהוב השמן)

יש קודן? יש אזעקה? יש עלוקה?

בדקת את המתח על הקטבים של המצבר?

יש קוד שגיאה?

פורסם

יש אזעקה של קוברה שהיא גם אימובליזר, בלי לנטרל אזעקה אי אפשר להניע, הבטריה דל השלט התחילה להגמר אז הכנסתי אותו למוד מבוטל כרגע, בכל מקרה אין תגובה חשמלית מהסוויץ בכלל.

יש גם ספיריט וייתכן ויש שאריות של דיבורית ישנה כלשהי אם כי אני לא סגור על זה.

אני אבדוק מתח על הקטבים מאוחר יותר.

בקיצור להתחיל לפרק את כל האיזולירבנד ולבדוק את הכל? איך?

פורסם (נערך)

מוזר ..

הגעתי למחרת בבוקר והניע בנגיעה.

הזזתי אותו ונסעתי עם רכב אחר.

אתמול בערב כנ"ל - הנעתי בנגיעה.

היום בצהרים - כנ"ל - הנעה בנגיעה.

מה יכול להיות ? לא רוצה להתקע באמצע שום מקום אחר כך ...

תופעה נוספת - בהנעה יש רעש קצת חזק, סוג של גמגום, אחרי 20 שניות כבר לא שומעים את זה

עשיתי סיבוב עם הרכב, הכל נראה תקין.

* תופעה נוספת שיש מזה זמן מה, פעם ב .. הרכב נכבה תוך כדי נסיעה, בדר"כ בעת מעבר הילוכים (לחיצה על הקלא'ץ).

בדיקת שמן - היה חסר קצת שמן ומילאתי, אך השמן על המדיד אינו שקוף, אלא נראה שיש בתוכו גרגרים כלשהם. לא טחינה, נוזל קירור תקין.

נראה שיש לי נזילה מהאטם, אם כי הוא כבר הוחלף למקורי לפני כחצי שנה וזה לא עזר.

בלי קשר - הגיע הזמן לבצע טיפול.

רעיונות ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

אולי בעיה כלשהי מכיוון הסטרטר? בכל מיקרה צריך שוב לתפוס את זה על חם. נוסף לאטם המקורי הוספת מעט סיליקון? לגבי הטיפול תבצע ותוסיף ניקוי מצערת כולל מעברי המיים במצערת ועבור על כל צינורות הוואקום באיזור הסעפת כי הם נוטים להשתחרר.

• תוכן חדש...