Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת לחץ שמן דולקת. audi a4 2005 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים התחילה לי תופעה ברכב שהנורת לחץ שמן דולקת. יש לציין שהנורה דולקת כבר כשהמנוע קר בתחילת נסיעה כשאני לוחץ על המצערת והסל"ד מתקרב ל2000.

אספר לכם את כל הפרטים האפשריים כדי שתקבלו כמה שיותר אינדיקציה לאופציות אפשריות לתופעה.

לפני שנתיים הייתה לי את אותה הבעיה, נורת לחץ השמן דלקה ולקחתי את הרכב למוסך ושם חיברו שעון לחץ וראו שהלחץ שמן נמוך מאוד. ניקוי אגן שמן וקרטר בנוסף להחלפת יוניט העלימו את הבעיה. ממש לאחר כמה שבועות מהבעיה שהייתה עשיתי אוברול למנוע שכלל רינגים, גומיות שסתומים וכל מה שכולל.

לפני שלושה חודשים עשיתי לרכב טיפול שגרתי שכולל החלפת שמנים, פילטרים מקוריים, מצתים וכו. לפי המוסך השמן ששמו במנוע הוא מסוג 5W30. הרכב לא מעשן. המנוע סוחב טוב. כרגע יש שמן במנוע.

אני רוצה לציין שוב שבהנעה הנורה לא דולקת וגם בתחילת נסיעה היא לא דולקת, היא דולקת רק כשאני לוחץ על המצערת. כלומר אם אני שט לי במהירות 20 קמ"ש ומלטף את המצערת היא לא נדלקת.

אני רוצה לציין שכשהנורה נדלקת אחרי לחיצת גז היא לא נכבית, אפילו אם אני עוצר.

אני לא נוסע עם הרכב יותר מידי ולא לוקח סיכונים, רציתי לשמוע את עצתכם לפני שאני לוקח את הרכב למוסך לבדיקה שמין הסתם גם תעלה כסף.

תודה

פורסם

לדעתי,לא לקחת סיכון- על גרר ולמוסך.

כל סוגי התקלות יתכנו החל מבעית יוניט/מפסק לחץ שמן לא תקין ועד סתימה במערכת השמן ומשם הדרך להרעבת שמן ולסופו של המנוע היא הקצרה ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא להניע יותר ולא לנסוע עם הרכב כנראה משאבת שמן נסתמה או מסנן שמן כשל, למרות שיש שסתום BYPASS זה לא מבטיח שהוא גם לא כשל במיוחד אם זה מסנן שמן חליפי שאינו מחברה מובילה או תואם מקורי. כמו כן החבר מעלי רשם עוד אופציות הגיוניות. מה שעשו בפעם הקודמת אינו מספק אם לא פירקו משאבת שמן והחליפו או וידאו שהכשל לא ממנה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

במוסך רוצים מחיר של 250 ש"ח על בדיקת לחץ שמן.. נראה לי מחיר מופרז מידי.

האם יש כאן בפורום מישהו שיש לו שעון כזה בבית ואני אוכל לשלם לו מחיר סמלי על הבדיקה?

זאת לא בדיקה מסובכת שמחייבת מוסך

• תוכן חדש...