Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן כולם

בשבוע שעבר הלך לי האלטרנטור באוטו (נורת טעינה נדלקה). בבדיקה האלטרנטור נתן מתח טעינה של 9.5V במצב רגיל ונפל ל-8.4 תחת עומס ולכן לא הטעין את המצבר.

האלטרנטור הוחלף ומותן לי כרגע מתח במצב רגיל של בין 13.9V ל-13.5 תחת עומס.

א. האם הנתונים תקינים?

ב. איך מזהים אלטרנטור משופץ לעומת לא משופץ?

אני הבאתי את האלטרנטור מפירוק, מהיפר חלף בתלפיות.

תודה מראש ושבוע טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

1. נתונים התפוקה של האלטרנטור החדש תקינים.

2. לא ברורה לי השאלה הזו, אם האלטרנטור תקין אז מה זה משנה אם הוא משופץ? השיפוץ מסתכם בד'כ בהחלפת ווסת טעינה אם הוא נשרף או בהחלפת מיסבים רועשים.

פורסם

למיטב ידיעתי היפר חלף לא משפץ חלקים אלא מוכר חלקים משומשים מרכבים שנפגעו בתאונה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
1. נתונים התפוקה של האלטרנטור החדש תקינים.

2. לא ברורה לי השאלה הזו, אם האלטרנטור תקין אז מה זה משנה אם הוא משופץ? השיפוץ מסתכם בד'כ בהחלפת ווסת טעינה אם הוא נשרף או בהחלפת מיסבים רועשים.

אתמול התברר לי שנשרפו שתי הנורות של הפנסים הקדמיים יחד. או צירוף מקרים מוזר או בעיה באלטרנטור. הוא הוחלף במשופץ לפני חודשיים במוסך יבואן. זה השלישי המשופץ שאני מחליף תוך שנתיים. היום כשהחלפתי נורות החשמלאי טען שברכב הזה (C4) החלפה במשופץ לא עוזרת, למרות שטען שהאלטרנטור שלי שופץ על ידי העסק הכי טוב באיזור.

יש ממש באמירה כזו? האם אחרי שיפוץ האלטרנטור אמור להתנהג בדיוק כמו חדש, או שיש מכוניות בהם מערכות החשמל עלולות להיות רגישות יותר להבדלים בין חדש ומשופץ?

פורסם

אין דבר כזה "ברכב הזה"

משופץ תמיד זה דרעק. הם משתמשים בחלפים סיניים והוא לא מחזיק הרבה.

אם כבר אלטרנטור אז רק מפירוק. או חדש כמובן אבל זה לא עסק זול.

אני תמיד מתקין אלטרנטורים מפירוק והם תמיד מחזיקים. ככה זה כשלא נגעו בהם עדיין בישראל. (אלא אם כן שיפצת אותו בעצמך עם חלפים איכותיים מאיביי)

דרך אגב, על המשופצים בד"כ יש מדבקה בעברית.

Stay Dirty

פורסם
אין דבר כזה "ברכב הזה"

משופץ תמיד זה דרעק. הם משתמשים בחלפים סיניים והוא לא מחזיק הרבה.

אם כבר אלטרנטור אז רק מפירוק. או חדש כמובן אבל זה לא עסק זול.

אני תמיד מתקין אלטרנטורים מפירוק והם תמיד מחזיקים. ככה זה כשלא נגעו בהם עדיין בישראל. (אלא אם כן שיפצת אותו בעצמך עם חלפים איכותיים מאיביי)

דרך אגב, על המשופצים בד"כ יש מדבקה בעברית.

כמה יכול לעלות אלטרנטור ל-C4 מפירוק?

פורסם

אז אני הבאתי מפירוק ואין עליו שום מדבקה חוץ מהמדבקה של פורד. משמע שהוא אמור להיות מקורי ולא משופץ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זיהוי נוסף: במהלך השיפוץ (לא יודע אם בכל המקרים או לא) צובעים אותם, אפשר לזהות על הלק הכסוף צבע יותר חדש ופחות חדש.

• תוכן חדש...