Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבוופר לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מאמין שתמצא סאב שיש לו קרוס גם לחיבור pre amp אלא אם כן זה סאב שמגיע כחלק מסט שכל הסט מוגבר וגם כאן רוב הסיכוי שהhpf יהיה על הרמקולים עצמם.

אם הרמקולים שלך לא היו מוגברים אז אין בעיה, כמעת כל סאב שמגיע כחלק מסט מוגבר יעשה את העבודה

לפי דגם הרמקולים שנתת יש להם בורר אחורי לחיתוך הבאס, אבל אתה אומר שאין אצלך.

Room control:

https://www.google.co.il/search?q=yamaha+hs5&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5-4rus_DUAhVqDMAKHYISAIoQ_AUICSgB&biw=360&bih=559#imgrc=qvOEX3YrH2xG6M:

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מאמין שתמצא סאב שיש לו קרוס גם לחיבור pre amp אלא אם כן זה סאב שמגיע כחלק מסט שכל הסט מוגבר וגם כאן רוב הסיכוי שהhpf יהיה על הרמקולים עצמם.

אם הרמקולים שלך לא היו מוגברים אז אין בעיה, כמעת כל סאב שמגיע כחלק מסט מוגבר יעשה את העבודה

לפי דגם הרמקולים שנתת יש להם בורר אחורי לחיתוך הבאס, אבל אתה אומר שאין אצלך.

Room control:

https://www.google.co.il/search?q=yamaha+hs5&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5-4rus_DUAhVqDMAKHYISAIoQ_AUICSgB&biw=360&bih=559#imgrc=qvOEX3YrH2xG6M:

הסתכלתי בהוראות שהגיעו איתם, הם אמרו שזה מוריד את הבאס בכמה דציבלים אם החדר בעייתי או הרמקול קרוב לקיר. איך זה עוזר לי?

אז שאני יבין, אין דבר כזה סאבוופר שמקבל אות, לוקח ממנה רק תדרים נמוכים, ומוציא נגיד 100-20KHZ? מוניטורים אקטיבים כבר מאוד פופולריים אני לא חושב שאין פתרון ראוי..

תודה על העזרה!

פורסם
הסתכלתי בהוראות שהגיעו איתם, הם אמרו שזה מוריד את הבאס בכמה דציבלים

זה בדיוק מה שעושה קרוס/HPF

פורסם
זה בדיוק מה שעושה קרוס/HPF

אז לחבר את הסאב עם מפצלים ולשים את הROOM CONTROL שלי על -2? מה זה יתן לי? אני לא רוצה שהרמקולים ינגנו בס, בכלל.

קרוסאובר אמור לפצל את האות ל2 חלקים, לא? גבוההים, ונמוכים.

פורסם

קרוס מנחית ב db מסויים את התדר אליו הוא מכוון

פורסם
קרוס מנחית ב db מסויים את התדר אליו הוא מכוון

הבנתי. יש סאבוופר שמקבל אות LINE LEVEL, לוקח אליו את התדרים הנמוכים, ומוציא רק גבוההים? ככה שהסאת יקח לדוגמה 100HZ ומטה, וישלח 100HZ ומעלה לרמקולים.

פורסם

אין.

הדבר היחיד שעושה את זה כמו שאתה רוצה זה סאבים מוגברים שהם כחלק מסט מוגבר שמקבל הזנה מוגברת מההגברה של הסאב עצמו.

לא מבין למה אתה מחפש דברים שלא קיימים.

במקרה שלך כל סאב של בית יכול להתאים, פשוט תכוון את הבורר ברמקולים שיחתוך את הסאב.

לא תהה מרוצה מהתוצאה? תחליף את ה dac במכשיר שיודע להוציא לרמקולים וסאב בנפרד

פורסם (נערך)
אין.

הדבר היחיד שעושה את זה כמו שאתה רוצה זה סאבים מוגברים שהם כחלק מסט מוגבר שמקבל הזנה מוגברת מההגברה של הסאב עצמו.

לא מבין למה אתה מחפש דברים שלא קיימים.

במקרה שלך כל סאב של בית יכול להתאים, פשוט תכוון את הבורר ברמקולים שיחתוך את הסאב.

לא תהה מרוצה מהתוצאה? תחליף את ה dac במכשיר שיודע להוציא לרמקולים וסאב בנפרד

אתה אומר בוודאות? הרגע שאלתי כמה אנשים בפורומים בחו"ל והם אמרו לי שמה שאני מחפש נקרא STUDIO SUBWOOFER

אני מקווה שאתה יודע אני מחפש אחד מוגבר, נכון?

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

זה מגביל אותך מאוד במבחר ובעלויות, אבל זו בחירתך.

פורסם
זה מגביל אותך מאוד במבחר ובעלויות, אבל זו בחירתך.

אבל זה מבין האופציות שמביאות לי כביכול proper sound, אני לא יכול להרשות לרמקולים לנגן תדרים נמוכים, הם עושים חרא עבודה בקטגוריה הזאת.

השאר, מושלם.

מה אני עושה?

פורסם
חיפוש קטן בזאוס נתן לי סיפוק שרוב הסאבים הם פחות מ1,000, אז אמרתי נוסיף את מחירי ישראל ונגיע ל 1200.. מסתבר שגם את זה אין?

אני לא מומחה אודיו, אבל מכיר שיטה כמעט בטוחה להמרת מחיר בחו"ל למחיר בישראל.

לוקח מחיר בדולרים (ארה"ב, לא זימבאבווה), מוסיף אפס, ומקבל מחיר בשקלים. לדוגמא, 50$ הופכים ל500 ש"ח בישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבל זה מבין האופציות שמביאות לי כביכול proper sound, אני לא יכול להרשות לרמקולים לנגן תדרים נמוכים, הם עושים חרא עבודה בקטגוריה הזאת.

השאר, מושלם.

מה אני עושה?

לא הבנת שיש לך קרוס על הרמקולים?

פורסם
לא הבנת שיש לך קרוס על הרמקולים?

הבנתי... לא כ"כ הבנתי איך הגעת למסקנה שאני לא ידעתי שיש לי קרוס על הרמקולים.

אני כולה רוצה שהאות שתגיע לרמקולים תהיה 100HZ ומעלה, שפשוט הם לא ינגנו באס.

פורסם
חפש מה שאתה צריך סאב ביתי לא יעזור לך אתה צריך Active Studio Subwoofer.

כן, זה מה שאני צריך. אני יודע שזה מגביל אותי וגם מייקר לי את המחיר. אין לי כ"כ מה לעשות.

יש לך המלצות בבקשה? או אפילו איזה לינק :)?

• תוכן חדש...