Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבוופר לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש של TEAC סדר גודל של כ 320 דולר.

זה לשימוש במחשב DESKTOP, אין לי צורך ברסיבר ענק שישב לי על השולחן... אין משהו קומפקטי? או אפילו סוג של משהו שנועד לדברים האלו? אני בטוח שאני לא היחידי שרוצה לחבר סאב למוניטורים מוגברים

פורסם

ה TEAC הוא DAC שולחני.

בדכ לא מחברים סאב למוניטור אולפני הוא חייב להיות מאוד ניטרלי ונאמן למקור ההקלטה.

פורסם
ה TEAC הוא DAC שולחני.

בדכ לא מחברים סאב למוניטור אולפני הוא חייב להיות מאוד ניטרלי ונאמן למקור ההקלטה.

אני יודע, אבל אני רואה אותם כרמקולים לכל דבר למרות שהם נועדו להיות שטוחים. אני מאוד אוהב את הצליל שלהם, ושמעתי המון רמקולים.

מה האופציה הנורמאלית שנשארה לי? DSP? יש משהו זול שאפשר לחבר? לא מחפש לשלם אקסטרה על פיצ'טרים שאני לא צריך

פורסם
אבל אני לא רוצה שהרמקולים ינגנו FULL RANGE - מה הטעם שיהיה לי גם את הסאב מנגן תדרים 20-80HZ וגם את הרמקולים שינגנו 20-20,000 זה יצור סאונד מגעיל.

קודם כל זה לא "יצור סאונד מגעיל"

אתה רוצה בעצם שהרמקולים לא ינגנו את התחום הנמוך של הסאב (עם הסאב אין בעיה כי יש לו קרוס).

ברמקולים יש אפשרות לחתוך את המיד באס 500 הרץ ומה שמתחתיו ב 2/4db, זה למעשה חיתוך לינארי לתדרין הנמוכים.

אתה יכול להגדיר כך, לדעתי זה יעשה את העבודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קודם כל זה לא "יצור סאונד מגעיל"

אתה רוצה בעצם שהרמקולים לא ינגנו את התחום הנמוך של הסאב (עם הסאב אין בעיה כי יש לו קרוס).

ברמקולים יש אפשרות לחתוך את המיד באס 500 הרץ ומה שמתחתיו ב 2/4db, זה למעשה חיתוך לינארי לתדרין הנמוכים.

אתה יכול להגדיר כך, לדעתי זה יעשה את העבודה.

איך אני יכול להגדיר כך? אני מדבר על המוניטורים שלי שהם HS5

פורסם

יש להם בורר מאחור

פורסם

כרגע הם מאחורי HPF כלשהו?

פורסם (נערך)
ה TEAC הוא DAC שולחני.

https://www.svsound.com/products/pb-1000

האם המוצר הזה יעבוד? רשום שיש שם DSP, פשוט לא הבנתי כ"כ מה הוא עושה. אני לוקח את היציאות מהVOLUME KNOB (שמחובר לDAC) ומשם אני מכניס אותם לכניסות בסאב, ומוציא מהיציאות RCA לרמקולים?

האם זה יתן לי מענה? (שהרמקולים לא ינגנו לי תדרים נמוכים)

או אפילו זה? http://amzn.to/1Usptj9 - האם הDSP של SB נועדו למצבים כמו שלי? או שהם סתם שם כדי לתת שליטה יותר טובה על הבאס?

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

מישהו יכול לעזור? האם הסאבים הנ"ל יתנו מענה?

כניסת FULL RANGE לתוך הסאבים > קרוסאובר פנימי בסאב לוקח את הבאס > יציאות של הבאס מוציאות 85HZ ומעלה (או מה שהסאב יקח)

פורסם

הקרוס לא לוקח את הבאס...

הכניסה היא לסאב ויש יציאת line שהיא כמו pre amp ב full range

פורסם
הקרוס לא לוקח את הבאס...

הכניסה היא לסאב ויש יציאת line שהיא כמו pre amp ב full range

אין דבר כזה סאבוופר שלוקח את האות, לוקח ממנה את הבאס, ומוציא רק נגיד 100HZ ומעלה?

אם אני לא טועה, יש כניסות של SPEAKERS IN שהם כניסות של כבל חוט, ויציאות TO RECEIVER שהם לרסיבר. אמרו לי שהיציאות של הTO RECEIVER הם כביכול אות שהיא 100HZ ומעלה

או במילים אחרות - איך אני מוצא מענה? אני לא צריך גם את המוניטורים וגם את הסאבוופר שינגנו לי תדרים נמוכים.

• תוכן חדש...