Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אפשרות לרכוש פריוס 2014 מליסינג שנושק ל-130 אק"מ.

המחיר משמעותית פחות ממה שמבקשים ביד 2.

היסטוריה נקיה. רכב נקי מתאונות.

מה דעתכם?יש מה לחשוש? סוללה?

תודה

פורסם

אני אף פעם לא קונה אוטו יד שניה בכזה קילומטרז .. ואפילו מחפש תמיד מתחת לממוצע.

אוטו שעבר 130 אלף קמ לפי דעתי זה טעות לקנות גם אם ההיסטוריה נקייה והכל טוב

ההיצע כל כך גדול שאני לא רואה סיבה להתפשר על קילומטרז כזה.

לא סתם הוא משמעותית זול יותר מהמחירון - כי אנשים לא רוצים אותו .

לפי דעתי אם אין לך את התקציב אז אל תלך על היברידית ..

פורסם

הבעיה הגדולה עם פריוס היברידית היא לא הקילומטרג,בהנחה והיא טופלה במהלך חייה במורשה וכלל הטיפולים בוצעו בזמן היא תשרת אותך בכיף מעבר ל200 אלף.

הבעיה היא שעוד שנתיים נגמרת לך אחריות יצרן על ההיברידי ולא תוכל לרכוש את ההרחבת האחריות על המצבר ב300 שח לחודש.

ב2 מוסכים שבדקתי הם סירבו לבטח רכב עם היסטוריית ליסינג.

)בעלים הגאה של פריוס 09)

פורסם

אין בעיה לרכוש הרחבת אחריות לרכב שהיה בליסינג בעברו, ואין מגבלה על מס' הקילומטרים שהרכב עבר.

עלות הרחבת האחריות הינה 300 ש"ח לשנה או 15000 ק"מ המוקדם מבינהם (ואז יש לרכוש שוב אם רוצים להמשיך)

לי זה נראה דווקא דיל טוב במיוחד אם אתה מקבל הנחה נאה ממחיר השוק.

מצ"ב תקנון תוכנית הארכת השירות על המערכת ההברידית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

לפני סגירת העסקה אוודא שאפשר לבטח את הסוללה.

אבי - אתה מתיחס למחיר בטרייד-אין (מכירה) שאינו רלוונטי לרכישה. ביד 2 מבקשים על פריוס 2014 בין 80-95 אש"ח

סטלטל - אני לא חושב שכדאי להצמד לכלל שאומר שתמיד שווה לשלם עשרות אחוזים יותר כדי שהק"מ יהיה ממוצע (נניח 60 אק"מ מול 130). התקציב אינו בעיה - אני מנסה למצוא דיל טוב וחכם למרות שיכול לקנות פרמיום חדש. זה רכב שני שישמש את אשתי.

אגב - מישהו יודע כמה עולה החלפת סוללה?

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

הרכב אטרקטיבי בתנאים הללו רק אם:

1. המחיר נמוך משמעותית- כמה משמעותי? 130K ק"מ בשנתון מוריד 22%- אז בסביבות 35% מתחת למחירון- לרכב פרטי כמובן.

2. אתה לא נוסע הרבה ומתכנן להשתמש ברכב זמן ארוך יחסית- 4 שנים למשל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המחיר של החלפת סוללה נע בין הסוכניות- 8500-11000

התכוונתי שכדאי להתמקח היות וק"מ גבוה קשה למכור, ולדעתי שווה, אני קניתי את שלי עם 170

פורסם
הרכב אטרקטיבי בתנאים הללו רק אם:

1. המחיר נמוך משמעותית- כמה משמעותי? 130K ק"מ בשנתון מוריד 22%- אז בסביבות 35% מתחת למחירון- לרכב פרטי כמובן. זה Nice to Have. לפי דעתך לא כדאי לשלם על רכב כזה יותר מסביב 60 אש"ח. בפועל המחירים ביד 2 מתחילים ב-80 אש"ח.

2. אתה לא נוסע הרבה ומתכנן להשתמש ברכב זמן ארוך יחסית- 4 שנים למשל. מסכים. הרכב הנוכחי של אשתי נמצא אצלנו 7 שנים

עידן

תגובה למעלה

פורסם

הבעיה הכי גדולה בלקנות רכב משומש כזה הוא שאתה לא יכול לדעת אם פתאום תהיה לך בעיה עם איזה רכיב חשמלי ואז אתה חייב להחליף במוסך הרשמי ולך תדע כמה יעלה לך כל התענוג הזה

• תוכן חדש...