Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 1600 שנים 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני שוקל לקנות את הרכב המדובר, בעיקר בגלל יחס של מחיר-תמורה. לפי לוח יד2 אפשר לקנות כזאת בפחות מ30K ש"ח, אולי אפילו קרוב ל25K.

כאן בפורום אפשר לקרוא דעות יחסית אוהדות.

עשיתי חיפוש בפורום טכני ואני מוצא שם הרבה תלונות על הגיר, לדוגמא:

כמו כן קראתי שהיתה הרחבת אחריות על הגיר ל5 שנים/150000ק"מ שכמובן כבר לא תופסת גם לדגם 2012.

יש למישהו תובנות לגבי הבעיה? אני ממש לא רוצה לקנות רכב ב 25K ש"ח רק כדי להוציא עוד 15K על גיר חודשיים מאוחר יותר...

פורסם

אתה לא תמצא על הרכב הזה דעות אוהדות.

יש סיבה לזה שהמחיר שלו הוא חצי מהמחיר של רכבים מקבילים מאותו שנתון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לאחר השיפור ב2011 אם אינני טועה, מדובר ברכב סביר לכל דבר. לא מצטיין בכלום וגם לא גרוע.

וכמו שנאמר, הוא בכלל לא שמר על ערכו הן בגלל דעות קדומות והן בגלל שהשוק מוצף ביוצאות ליסינג.

אם תמצא אחת שמורה עם הסטוריית טיפולים מסודרת, ובמחיר אטרקטיבי. אני לא רואה סיבה שלא לקנות אם ממש נדלקת על האוטו.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

רכב שעושה את העבודה.

יחסית מרווח מאוד ותא מטען ענק.

רכב מצוין למשפחה קטנה. אני מחזיק אחת 2011 כבר 4 שנים וסהכ מרוצה.

לאחרונה נעשה תיקון לגיר מטעם הריקול השקט שנעשה.

לדעתי,חפש רכב לאחר תיקון הגיר.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

שכחתי להוסיף דבר חשוב.

הצריכת דלק הממוצעת של הקרוז(הייתה רכב ליסינג שנתיים) היא כ8 ק"מ לליטר.

לא מעט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם תמצא רכב שמור ומטופל, לאחר מתיחת הפנים של שנת 2011, מדובר ברכב סביר בהחלט.

לא מצטיין בכלום ולא גרוע בכלום, ולמרות השם שיצא לרכב בפועל האמינות שהוא מגלה די סבירה.

אצלנו רכב כזה משנת 2011 שנסע 110,000 ק"מ תחת תנאים די קשים, גם אצלנו וגם ביד הקודמת, לא נזקק ליותר מהחלפת מחשב גיר והחלפת סלילי הצתה [כמובן מעבר לטיפולים שוטפים וחלפים מתבלים (צמיגים מצבר, רפידות וכו')].

פורסם
אתה לא תמצא על הרכב הזה דעות אוהדות.

יש סיבה לזה שהמחיר שלו הוא חצי מהמחיר של רכבים מקבילים מאותו שנתון.

אני לא מסכים איתך, ובטח ממשתמש עם תמונת רכב כמו שלך בסימלון...

ב20 ומשהו אלף ש"ח לשנת 2012 אתה מקבל משפחתית מאוד מאובזרת (ב2012 יש אפילו מסך 7 אינצ' עם GPS) מרווחת, ובטיחותית.

כל מה שצריך זה למצוא אחת במצב טוב מסוכנות אשר תיתן גם אחריות.

היא עולה שליש\חצי מהמתחרות ומאובזרת מרובן.

היא לא פחות חסכונית מהמאזדה 3, וצפויה להראות אמינות טובה משל הצרפתיות.

ואפשר לחשוב שהמוסכים של היפניות\קוריאניות מחוסרי עבודה ופושטים רגל.

ברכב בן 5-6 שנים שעולה 20-30 אלף ש"ח אמינות זו שאלה של איכות הטיפול באקזמפלר הספציפי+ פיית מזל שאוהבת אותך...

• תוכן חדש...